Jeżeli kiedykolwiek będę sprzedawać mieszkanie to tylko z HomeAsset (3) We wrześniu zakończyłam moją krótką współpracę z biurem HomeAsset i p.... Izabela Kąsek Polecam! (1) Przede wszystkim, obsługa z entuzjazmem, co jest chyba fenomenem na skalę... Magda SUUPER (1) Pani Kasia sprzedała nasze mieszkanko w bardzo krótkim czasie, zajęła się... Anna
Błyskawicznie , fachowo i miło (1) Jestem bardzo wdzięczna paniom Jolancie i Patrycji. Bardzo pomogły mi w... Magdalena Polecam (1) Miła i sprawna obsługa, dobre oferty, polecam ;) Piotr Bardzo MIŁA obsługa (2) Biuro konkretne a obsługująca nas Marta Japczyńska to osoba przemiła i bardzo... Julita Słodka-Wróblewska zero profesjonalizmu (2) zero zainteresownaia klientem, namawianie na jakies umowy zanim cokowliek... Wodz 100% Profesjonalizm! (1) Firma godna polecenia. Od samego początku wzorowy kontakt. Miło i fachowo... Kazimierz G. Polecam (1) Jak najbardziej polecam współpracę z tym biurem. Spotkaliśmy się tu z... Świeżoupieczeni ziemianie :) GODNA POLECENIA AGENCJA NIERUCHOMOŚCI W GDAŃSKU (1) PRAGNĘ TĄ DROGA NAJSERDECZNIEJ PODZIĘKOWAĆ AGENCJI NIERUCHOMOŚCI KT HOME A W... H. BARBARA R. Profesjonalizm i zaangażowanie (2) Mieliśmy przyjemność współpracować z p. Katarzyną Wiśniewską przy sprzedaży... Kamila Świetnie reprezentują interesy najemcy (1) Witam, Współpracowałem z nimi już dwukrotnie. Zespół się wciąż rozwija i... Dominik Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Gorąco polecam pośrednictwo nieruchomości Starnawska.pl. Szczegolnie polecam... Piotr biuro godne polecenia (1) Profesjonalna, miła i sprawna obsługa. Pani Pawlikowska jest niezwykle... Adrianna Profesjonalny pośrednik (1) Pan Jerzy Wąsowski to rewelacyjny i profesjonalny pośrednik. Zgłosiłem się do... Adam Brak kontaktu z opiekunem oferty (1) Utrudnione oglądanie nieruchomości którą byłem zainteresowany, a pod którą... Robert Opinia (1) Jeśli chodzi o firmę Pepper House, to dostałam namiar z polecenia (do Pana... Barbara ... (1) Obsługa ich konczy się w momencie pojawienia problemów przy transakcji.... bgd POTENCJALNA NIEZADOWOLONA KLIENTKA (1) Bardzo rzadko wystawiam opinię w internecie , ale tym razem jednak się... Halina Rzetelnie i sprawnie (1) Z Panem Pawłem Podbielskim, Kierownikiem Regionalnym –Trójmiasto Firmy... Danuta S.