RECOMMENDATION PAWEL PODBIELSKI (2) SERVICE Mr Podbielski has been a very trustful and helpful agent in all... JEAN-FRANCOIS REBER Profesjonalizm, skuteczność & terminowość (1) Z pełnym przekonaniem przyznałem AN EnCasa najwyższą ocenę, a to z uwagi na... Janusz Kobryner Pełen profesjonalizm (1) Współpraca z P.Kasią to czysta przyjemność .Bardzo pomocna ,udziela... Magdalena i Wojciech
Pełen profesjonalizm!!! (1) Współpraca z P.Kasią to czysta przyjemność .Bardzo pomocna ,udziela... Magdalena i Wojciech Sprzedaż (1) Polecam usługi biura Użlis Marcin Dorota - opinia (2) Świetna firma, od początku do końca pomocni. Gorąco polecam każdemu zwłaszcza... Dorota skutecznie, miło i tanio! (1) sprzedając mieszkanie współpracowałam z 3 biurami nieruchomości. pani Ela od... malgorzata w. Polecam!!! (2) Ta pani,to operatywna kobieta,umie zjednać sobie klienta i zadbać o jego... Rafał Serdecznie polecam (2) Bardzo dziękuję za pomoc Panu Piotrowi Struczyńskiemu! Jestem w pełni... Joanna Drzewucka 3 x TAK (1) szybko? TAK sprawnie? TAK tanio? TAK Serdecznie dziękuję Panie Pawle za... Katarzyna W. Polecam !!! (2) Współpracę z biurem ZDECYDOWANIE wyróżnia podejście do klienta. Przede... Dorota Nie spodziewalem sie az takiego profesjonalizmu (2) Od pierwszego kontaktu , az do finalizacji transakcji - czulem sie jak ważny... Miroslaw Pełny profesjonalizm (2) Serdecznie dziękuję Pani Dorocie Rainko za sprawne i szybkie przeprowadzenie... Marcin Szymanski Sprzedaż (1) Polecam placówkę w Gdańsku, sprzedaż odbyła się błyskawicznie, mimo to że... Marcin DZIĘKUJĘ (1) SKUTECZNOŚĆ /umowa pośr.28.08.14,umowa przedwst.20.09, sprzed.26.09/... Bogdana Szuba Profesjonalna "opieka" klientem (1) Nic dodac nic uja. Sedecznie polecam pania Malgorzate Kowalik ktöra zajmuje... Beata Usługi na najwyższym poziomie (1) W tym roku zdecydowaliśmy się na kupno domu poprzez agencję BCN. Okazało się... Bartłomiej POLECAM (3) Współpraca z panią Małgorzatą Sobczak jest super. Wesoła,cierpliwa, uczciwa.... Magdalena Opinia kupującego (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, dbałość o bezpieczeństwo... Wojciech Sprzedaż nieruchomości w Koźlinach (2) Profesjonalna obsługa, pełna informacja,pomoc, komunikatywność. Pan Mariusz... Urszula Górska