Pośrednictwo na najwyższym poziomie (1) Z przyjemnością wystawiam wzorową opinię dla biura Pani Barbary. Przebieg... Agnieszka ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Jak w nagłówku. Od 3 lat firma zajmuje się moimi nieruchomościami w Gdańsku i... Dawid Bardzo dobra Agencja (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze wspolpracy profesjonalnie oraz bardzo... Anna
Polecam serdecznie (1) Z usług firmy EnCasa Trójmiasto korzystałam podczas sprzedaży mojego... Joanna M Zadowolony klient (1) Pełen profesjonalizm i podejscie do klienta. Pomoc w uzyskaniu kredytu i... Zadowolony klient kupno mieszkania (1) Kupno mieszkania za pośrednictwem Dom Hunter bez żadnych zastrzeżeń,... Artur Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Pośrednik godny polecenia, w pełni zaangażowany w proces sprzedaży, aktywnie... Agnieszka szybko i profesjonalnie (1) Biuro warte polecenia.Bardzo realna wycena i pomoc w przeprowadzeniu... Danuta Profesjonalna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z pośrednictwa biura Dom Hunter. Szybko znaleźli nam... Irena J. OCENA (2) Swietna firma,najwyzsze standarty,mielismy przyjemność wspolpracowac z... Alicja Monika - opinia (1) Doskonaly kontakt, bardzo profesjonalna i sprawna obsluga. Nieruchomosc... Monika polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Duża wiedza z zakresu nieruchomości i... robert Pełen profesjonalizm (1) Pani Beata bezpiecznie przeprowadziła mnie przez zawiłości transakcji. Widać,... Kamila Rekomendacja (1) Chciałbym z ogromna przyjemnością polecić firmę En Casa Premium Real Estate,... Jakub Płotka polecam (1) Polecam w 100%, wszystko fachowo załatwione, szybka sprzedaż mieszkania,... Andrzej Izabela Dziedzic - opinia (1) Wspaniałe, indywidualne , a jednocześnie w pełni profesjonalne podejście do... Izabela Dziedzic Rzetelność i Pasja. (1) Wysoki poziom profesjonalizmu Pani Sylwii Wróblewskiej, a tym samym bardzo... A. Kaminska kłamcy (1) wydzierżawiłem od tejże firmy garaż w Miastku.Firma miała wyremontować dach... Miastczanin Ryszard - opinia (2) Serdecznie dziękuję za współpracę Pani Małgorzacie Sobczak - rzeczowo, -... Ryszard Godne polecenia (2) Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie od samego początku do... Wojciech