Doskonaly rezultat (1) Sprzedawalam duzy apartament, wiec zalezalo mi na znalezieniu skutecznego... Anna opinia - p. Piotr Koliński (1) Jesteśmy niezwykle zadowoleni z obsługi transakcji zakupu nieruchomości. Pan... Magdalena Zawiołkowska-Behr słabizna , jka najdalej od tej firmy (3) idę jako klient do nich, nie maja ofert które by mi odpowiadały , babka chce... FLUSTRACJA
Ewa (1) Obsługa profesjonalna, pomoc znakomita, polecam:) Ewa M.Pruss - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa,umiarkowana prowizja,duża oferta M.Pruss Małgorzata J. - opinia (2) Polecam skorzystanie z ofert biura Home Asset, a w szczególności z doradztwa... Małgorzata J. Z takim pośrednikiem warto współpracować (2) Dziękuję za owocne, merytorycznie profesjonalnie przygotowane spotkanie Panie... anna Opinia (2) Polecam współpracę z agencją nieruchomości Home Asset. W szczególności... Bożena klientka - opinia (1) Byłam klientką Agencji Starnawska Nieruchomości. Sprawę sprzedaży mieszkania... klientka Skuteczny pośrednik (1) To już nasza trzecia transakcja z Panem Markiem (dwa razy sprzedaż i raz... Magnolka Jacek Pikulicki - opinia (1) jestem pod wrażenie.pomoc merytoryczna i współpraca wyśmienita,gorąco... Jacek Pikulicki W 30 dni sprzedana kawalerka.Rewelacja u pana Jerzego Wąsowskiego ! (1) Pan Jerzy Wąsowski z biura Polskie Nieruchomości prosił mnie o pozytywną... Katarzyna Dobra firma (1) W 2005 P.Bożena Muciłowicz sprawnie i kmpleksowo od prezentacji po notariusza... Edward Godne polecenia!!!! Jezeli wszyscy pracuja tak jak P.Alicja :) (1) Jestesmy bardzo zadowoleni zarówno z mieszkania jakie wynajelismy poprzez... Roza Eysymontt Gorąco Polecam (1) Korzystałem z usług Pana Rafała pierwszy raz 4 lata temu. Jest on osobą... Łukasz Sprzedaż mieszkania (1) Chciałem podzielić się opinią na temat sprzedaży mojego mieszkania w Gdańsku.... Janusz zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i bogata oferta. Pomoc merytoryczna na... Ania odpowiedź na opinię "brak profesjonalizmu" (1) Byłam również klientem Biura. Reprezentowałam stronę sprzedającą. Nie zgadzam... MK Polecam (1) Wlasnie nabyliscmy z pomoca Panstwa Cybulskich nieruchomosc. Super pomoc,... Marcin Opieka nad mieszkaniami (1) Uzasadnienie: Kolejny rok opieki nad moimi mieszkaniami i wszystko bez... Anton