Polecam, rzetelna firma i profesjonalna obsługa. (1) Najlepsze firma w Trójmieście, zajmująca się pośrednictwem i doradztwem w... Katarzyna Po co dawać ogłoszenie do pośrednika jeśli olewa on kupującego (1) Drodzy państwo piękny przykład beznadziejnego pośrednika Zadzwoniłem... Krzysztof Brak profesjonalizmu (1) Oferta sprzedaży mieszkania widniała 1,5 miesiąca, po naszych oględzinach i... Jacek i Marta
Profesjonalny pracownik (1) Kilka dni temu podpisywałam umowę o współpracę z Panem Sebastianem Klatt.... ala Doskonale i rzetelnie poprowadzona sprzedaż nieruchomości (1) Zgodnie z obietnicą robię Państwu pozytywny komentarz oraz polecam wszystkim... Joanna Polecam współpracę z Pawłem (1) Współpraca z Pawłem układa się bez zarzutów, jest on osobą godną zaufania i... Marcin polecam (1) bardzo szybko znaleziono mi poważnego klienta, transakcja doszła do skutku,... Małgorzata Golus Patryk - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, agent wszystkim sie zajal, bezproblemowa i szybka... Patryk Polecam gorąco!! Świetna, profesjonalna firma. (1) Polecam z pełnym przekonaniem firmę Starnawska.pl. Szczególnie pragnę... Iwona GORĄCO POLECAM (1) Korzystałem z usług firmy WIZE Nieruchomości w sierpniu 2014. Decyzja o... Piotr Rewelacyjne biuro a przede wszystkim p. B. Czeczotko (1) Kupić mieszkanie z odległości 300 km. jest nie lada wyzwaniem. Napisałam do... Anna Podoba mi sie swieże podejście (2) Muszę pochwalić to biuro za zupełnie świeźe podejście do tematu sprzedaźy... Tomek SUPER FIRMA (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panią Małgorzata Sobczak. Szybki i... Stanisław Babło Biuro godne polecenia! (1) Gorąco polecam biuro Dream House. W życiu bym nie pomyślała że można sprzedać... mieszkanka Gdyni Polecam (1) Kupiłem mieszkanie za pośrednictwem firmy Dream House i jestem bardzo... Damian Polecam (1) Miałam przyjemność spotkania w czwartek z Panem Sebastianem Klatt. Było to... Agata Brak jakiekolwiek kontaktu i chęci pomocy (1) Zadzwoniłem do homebrokera, bo chciałem obejrzeć mieszkanie na sprzedaż -... klient Referencje (1) Imponująca lokalizacja, w której zorientowane jest biuro Pepper House jest... Monika Wspaniale (1) Agencja Stalko Nieruchomości to był z mojej strony strzał w dziesiątkę.... Zadowolona Opinia dot. Biura Nieruchomości Pani Dziaduch (2) Pełny profesjonalizm i skuteczność, polecam Piotr