ocena Północ Nieruchomości (1) Wysoko oceniam rzeczowosć oferty, łatwy i szybki kontakt, terminowość... Tomasz Pluciński Polecam w 100 % (1) Dziękuję firmie Novahouse z siedzibą w Gdańsku za szybką i profesjonalną... Małgorzata Herzog POLECAM BIG nieruchomości (1) Polecam BIG nieruchomaści,fachowość i profesjonalizm to atuty tej firmy. Moje... Anna Coellen-Gąsiorowska
GORĄCO NIE POLECAM!! (1) Pani Aleksandra Osicka niestety nie jest osobą godną polecenia ani zaufania.... Kuba Północ Nieruchomości (1) Trafiłam do agencji przypadkowo, ale nie żałuję. P.Paweł okazał się osobą... Jadwiga Szymańska Kupno mieszkania (1) Męczyłam się wiele miesięcy ze znalezieniem mieszkania. Niektórzy pośrednicy... Iza Polecam Wszystkim :) (1) Profesjonalne podejście do Klienta, obsługa na Najwyższym poziomie. Wszytko... Kamil Polecam! (1) Rewelacyjna współpraca, dobry kontakt i szybki wynajem! Duży wybór... Katarzyna Zdecydowanie polecam (2) Polecam,Wszystko ok.Nie mam zastrzerzeń.Szukałem kawalerki na... klient super! (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomosci. Gdyby nie p. Patrycja nigdy z mezem... Dorota i Karol POLECAM (1) Profesjonalna obsługa w każdym calu. Doradca wykazał się profesjonalizmem i... Ewa Nalepsze biuro w Gdańsku! (1) Najlepsza Agencja w Gdańsku jaką zdarzyło mi się poznać. Profesjonalna... Kasia Langus Fachowa pomoc (1) Dziękuję za pomoc w skomplikowanej transakcji. Będę wszystkim polecał Państwa... Marek Szymański sprzedaz mieszkania (1) Jako jedyne bioro znalazlo w krutkim czasie kupca na mieszkanie. Pan piotr... A Klient - opinia (1) Dobra współpraca, polecam. Klient Dziękuję! (1) Piszę opinię gdyż chciałam zaznaczyć, że nie spotkałam się jeszcze z tak... Monika Gorąco polecam! W pełni profesjonalna obsługa. (1) Do Pani Patrycji trafiłem z polecenia i dzisiaj sam bez obaw zachęcam do... Jarek G. Polecam Panią Ulę. (1) Wynajmuję mieszkanie. Przy szukaniu najemców pomaga mi doradca z biura... Adam R Gorąco Polecam!!! (1) Rzadko spotykana firma na dzisiejszym rynku, Gorąco polecam, radzę omijać... Hubert wynajem (1) Pani sprawiała wrażenie bardzo sympatycznej i słownej osoby. Niestety... jord