Polecam (1) Szczerze polecam, Pani Patrycja była zawsze bardzo miła i pomocna. Wszelkie... MR Szczerze polecam! (3) Z czystym sumieniem polecam Home Asset jako rzetelną, elastyczną i skuteczną... Ewa sprzedaż działki (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panią Małgorzata Sobczak.... witek
Komplekosowo i bez problemów (1) Formalności z mieszkaniem i kredytem szybko i bezproblemowo załatwione x5 Najlepsze w Trójmieście i w całej Polsce (1) Witam. W prostych słowach: wspaniałe, pełne wiedzy profesjonalistki, Pani... Barbara zaangażowanie i dobry kontakt z klientem (2) Nigdy nie byłam skłonna korzystać z biur pośrednictwa nieruchomości ,... Bogumiła Sprzedaż Domu Jednorodzinnego (2) Witam, bardzo dziękuję za pomoc przy sprzedaży domu, próbowaliśmy z żoną... Olga i Artur Ekspresowa sprzedaż !!! (1) Witam chciałabym zarekomendować biuro nieruchomości PÓŁNOC a w szczególności... Ewa super miła obsługa (1) Wprawdzie nie sprzedałam mieszkania z tą firmą, ale uważam, że jest naprawdę... Zosia D. Polecam wszystkim serdecznie !! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu współpracę z Home Asset. Ofertę... Wojciech normalni ludzie a nie naciągacze (1) Polecam to biuro. Prowadzą je dwie normalne Panie. Współpracowałem z jedną z... Marcin piotr - opinia (1) Obsługa biura potraktowała mnie profesjonalnie, nie mam zastrzeżeń. piotr Niekompetencja (2) Jestem negatywnie nastawiona do tego biura,z uwagi na niekompetentność pani... E.Barańska Polecam ! (2) Naprawdę wyższa kultura pośrednictwa :) Polecam współpracę z tym biurem ! Mariusz Chata sprzedana w 7 dni ! (1) Obiecałam Pani Martynie, że się odwdzięczę - bez ściemy, POLECAM po stokroć... Diana szybko i sprawnie (1) Ja ogólnie jestem zadowolona. szybko i sprawnie poszło wyszukanie mieszkania,... Jowita Miło, sprawnie, profesjonalnie... (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem Odrzywolska&Wójcik... Leszek Wynajem mieszkania (2) Bardzo dobra oferta dobierana do indywidualnych wymagań klienta. Szybki i... Marcin Dąbrowski Polecam!!! (1) Profesjonalizm z uśmiechem! Dzięki Agencji Odrzywolska & Wojcik sprzedałam... Ewa Joyce mała firma, ale profesjonalna! (1) Do Pana Łukasza i Pana Pawła dotarłem przez znajomego, który mi ich polecił.... Warszawiak