polecam (3) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam Home Asset Anna Krajewska K.S - opinia (3) Bardzo polecam biuro HOME ASSET. Próbowałam sprzedać mieszkanie przez prawie... K.S Polecam (3) Profesjonalne podejście, życzliwość i chęć współpracy - to moje wrażenie,... Ewa
P. Małgorzata (3) Maximum profesjonalizmu. Pani Małgosia Sobczak jest w pełni zaangażowana w to... Regina Pełen profesjonalizm w każdym aspekcie (3) Gorąco polecam Home Asset i Panią Agnieszkę Włodarczyk-zarówno przy sprzedaży... Alicja Zakup mieszkania (1) Szukałem apartamentu i biura do obsługi, znajomi polecili mi agencję Orfin,... Maciej Jakość musi kosztować (2) To dopiero początek współpracy z firmą, mam nadzieję. Po pierwszych... Piotr Zalewski żenada (1) opinie, które czytam potwierdzają. zadzwoniłem i usłyszałem jakiegoś pana ,... klient Polecam (1) Mieszkanie sprzedane błyskawicznie, na każdym kroku mogliśmy liczyć na pomoc... Dominik Beata Kochańska - opinia (1) Obsługa profesjonalna,oferta fantastyczna, pomoc znakomita Beata Kochańska polecam (1) kompetentna obsługa, fachowe doradztwo, zlecasz sprzedaż i niczym się nie... Wojtek Marek - opinia (1) Po niedawnym zakupie mieszkania za pośrednictwem biura Odrzywolska&Wójcik ,... Marek Zakup działki (1) Dziękuję Panu Markowi za fachową pomoc w znalezieniu działek budowlanych w... Arkadiusz N. profesjonalni i skuteczni (1) Jestem pod wrazeniem profesjonalnej pomocy i wysokiej jakosci swiadczonych... monika Profesjonalnie i miło (1) Serdecznie polecam agencję " Cichy Port", szczególnie Panią Alicję Stuchlik,... Dariusz Michal - opinia (1) Nie mam dużej skali porównawczej, ale faktem jest, ze to właśnie biuro... Michal niewarta zainteresowania (1) w firmie zatrudnione są osoby niekompetentne, brak doświadczenia i... małgorzata Polecam! (1) Po ok. 2 m-cach poszukiwań kupiliśmy mieszkanie z pomocą pani Katarzyny.... Jarek Profesjonalna firma nieruchomości (1) polecam, niejednokrotnie korzystałem z usługi tej firmy,oraz korzystają... zbyszek Moja historia (2) Moja historia. Mam 3 mieszkania na wynajem a mieszkam w Norwegii. Najpierw... Ester