Anna - opinia (1) Współpracowałam z panią Karoliną - bardzo duża proaktywność na etapie... Anna Byłem sceptykiem ale się przekonałem. (1) Byłem sceptycznie nastawiony do pośredników, zadzwoniłem sprawdziłem i... Kacper polecam! (1) Pełen profesjonalizm, operatywność i skuteczność działania.Moje mieszkanie... Joanna
Bardzo rzetelna obsługa!!! (1) Polecam tą agencję z pełną odpowiedzialnością!Bardzo profesjonalne podejście... Kiinga Profesjonalizm i skuteczne doradztwo (1) Bardzo dobra wspolpraca z ta agencja. Reaktywnosc, skuteczne porady dotyczace... Barbara polecam wszystkim (1) Do firmy Garden trafiłam z polecenia znajomych. Skorzystałam z usług Pani Uli... Ewa znakomita obsługa sprzedającego (1) za pośrednictwem B. Pawlikowska Nieruchomości stosunkowo szybko sprzedałem... zdzislaw Serdecznie polecam !!! (1) Super obsługa, panie bardzo miłe i pomocne. Nie mieszkam w Pl, wynajmuję... Beata REWELACJA (1) Polecam - przeprowadzona transakcja na najwyższym poziomie, kontakt człowiek... Justyna Zdecydowanie polecam!!! (1) Biuro Łączkowska-Kamińska to przede wszystkim profesjonaliści! Obsługa na... Karolina POLECAM (1) Kupiłam mieszkanie za pośrednictwem tej agencji, i jestem zachwycona... Ola Fajna firma (2) Kupiłem z nimi mieszkanie .Faktycznie solidnie opiekują się klientami... piotr polecam usługi (1) sprawnie szybko pomoc do samego końca transakcji kultura działania polecam tomasz lat 47 Invest House Nieruchomości godne polecenia (1) Skorzystałem z usług biura nieruchomości Invest House przy wynajmie mojego... Konrad Nasze mieszkania (2) Mieszkam na Węgrzech - przed wyjazdem w laach 90-tych kupiliśmy 12 mieszkań w... Krysia Bardzo zadowolona klientka (1) Pani Urszula Strawińska wykazuje się ogromnym zaangażowaniem i prawdziwym... Magda Nasze mieszkania do wynajmu (2) Mieszkam na Węgrzech - przed wyjazdem w latch 90-tych kupiliśmy 12 mieszkań w... Krysia Moje mieszkania (2) 6 mieszkań, 8 lat, jak na razie Super. Takie "rodzinne" podejscie do business... Janusz Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pana Dominika, który profesjonalnie... Ania Marek Russjan (1) Nieoceniona okazała się pomoc przy wynajmie mojego mieszkania w Sopocie,... Michał Piotrowicz