Pod wrażeniem. (2) Proces sprzedaży przebiegał standardowo. Do czasu gdy kupujący na kilka... Ksawery Lenartowicz Firma godna polecenia. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Starnawska.pl. Dzięki Panu... Dorota Cyszke szybka obsługa (2) jestem pod wrażeniem szybkiego działania tej agencji, szczerze polecam! marek
Polecam (2) Bardzo odpowiedzialni ludzie, do samego końca pomocni w załatwieniu wszelkich... S.S Serdecznie polecam! (1) Polecam biuro Cichy Port, a zwłaszcza Panią Alicję Stuchlik, z którą bardzo... Paweł K. gorąco polecam!!!! (1) pełen profesjonalizm!! dobrze jest trafić do osoby w pełni kompetentnej i... ania Pełny profesjonalizm (1) Moje już całkiem spore doświadczenia z agencjami obrotu nieruchomościami i... Wojciech Pośrednik godny polecenia (1) Dodzwoniłam się do pośrednika bez żadnego problemu. Przez telefon uzyskałam... Halina Zaszewska Szybka sprzedaż!! (1) Małe lokalne biuro, ale sprzedali mi dokładnie w 10 dni mieszkanie.... Krysztof Gorąco Polecam !!! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego biura. Jestem młodym mężem i niedawno... Krystian OCENA BIURA NA SZÓSTKĘ !!! (1) Kompleksowe i bardzo profesjonalne podejście do Klienta, szybko i sprawnie... Danuta Aleksandra - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Pomoc od poczatku do końca. dziękuję zwłaszcza pani Ali... Aleksandra Polecam!! (1) Współpraca z tym biurem daje wiarę w ludzi na tym wyrachowanym świecie!!... Karolina MANIPULACJA OFERTĄ SPRZEDAŻY (2) Chcieliśmy obejrzeć mieszkanie 72m2 na ul.Siega, rzekomo ok. 4900zł/m2. Otóż,... Marcin “Never underestimate the power of local knowledge” (1) This is especially true in the real estate sector, where understanding of the... Sven DeVos Polecam (1) Korzystałem z usług biura Wize Nieruchomości podczas sprzedaży mieszkania w... Tomasz W. Sprzedaż domu (1) Od 4 lat próbowałam sprzedać dom w Gdyni Orłowie korzystając z różnych... Małgorzata Ania - opinia (1) Pelna profesjonalnosc. Pan Pawel bardzo pomocny znajacy sie na rzeczy.... Ania ocena (2) Żałuję,że tak późno dotarłam do Garden Nieruchomości z... gdynianka Polecam to biuro nieruchomości (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam Maciej