problem (1) Szukam osoby o nazwisku uszkiewicz norbert , czy faktycznie pracuje w... klientka Zarzadzanie mieszkaniami (2) Mija właśnie 6 rok, jak zarządzają najmem moich mieszkań w trójmieście. Na... Jaroslaw Lewandowski Jaroslaw Lewandowski - opinia (1) Polecam!!! Jaroslaw Lewandowski
Marek Chyliński - opinia (1) Obsługa - Kontakt zawsze dostępny, duże zaangażowanie, uprzejmość Oferta -... Marek Chyliński Szybko i sprawnie (1) Korzystałem z usług tego Biura. Pani Hanna z dużym zaangażowaniem i pełnym... Dariusz Bardzo polecam to biuro (1) Do biura trafiłem zupełnie przypadkowo, sugerowałem się opiniami z neta. Nie... Janusz szybko i skutecznie znalezli mieszkanie (1) Kredyt tez wybrali najtanszy. Sprawdzilem bezposrednio w Bankach. Wszystko... Keicam ... (1) Biuro oferuje w ogłoszeniach mieszkania , których tak naprawdę nie ma w... Justyna And Klientka bardzo niezadowolona (1) Zdecydowanie nie polecam tej agencji. Większość ogłoszeń opisowych,... Kobieta Dobra, rzetelna firma (1) Indywidualne podejście do klienta, dobra i miła obsługa skłonna do... Maria Biuro godne polecenia (1) Pełen profesjonalizm, rzetelne podejście do klienta i jego potrzeb- tak... Ania Znakomite biuro (1) Bardzo miła obsługa, usługi na najwyższym poziomie. Biuro pomogło mi w... gość Polecam!! (1) Bardzo polecam to biuro. Fachowa obsługa i pomoc przy załatwianiu wszystkich... sylwija Krótko: Pełen PROFESJONALIZM (1) Miałam przyjemność pracować z p.Pawłem przy sprzedaży nieruchomości i muszę... MKB obsługa (1) profesjonalna obsługa na każdym etapie Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Od dłuższego czasu próbowałam sprzedać mieszkanie... Ewa Bardzo polecam (1) Sprzedawałem mieszkanie. Podpisałem umowę na wyłączność i niczym się nie... Grzegorz Rewelacja (1) Świetna firma, od początku do końca pomocni. Gorąco polecam każdemu. Klient rewelacja (1) Rewelacyjna profesjonalna obsługa, kompleksowa pomoc w sprzedaży mojego... Artur Kupujący (1) Zadzwoniłam w sprawie mieszkania z ogłoszenia w internecie. Nieprzyjemna... Irena