POLECAM AGENCJĘ! (2) super agencja Agencja zajmowała się sprzedażą mojego mieszkania. Pracę... Monika Suchecka gorąco polecam (1) Jestem bardzo usatysfakcjonowana współpracą z ta firmą. Pani Patrycja która... zadowolona klienta Vicki - opinia (1) doskonała pomoc, profesjonalizm !!! Panie miłe, życzliwe, podchodzą do... Vicki
Absolutnie nie polecam! (1) Profesjonalna firma to taka, która latami pracuje na swoją wiarygodność.... Marcin Miło ale... (2) ...przyłapałam biuro na kłamstwie. Dziwna sprawa - najpierw miałam kupić... eska kupno mieszkania (1) Kupiłem z pomocą biura nieruchomości (...) mieszkanie w centrum Gdynii.... kupujący mieszkanie Firma Godna Polecenia. (1) (...) Solidna i profesjonalna obsługa klienta. Uważam, iż Pani Karolina... Paulina posrednictwo zakup domu/dzialki (1) p. Agnieszka wykazala się pelnym profesjonalizmem. Zaangazowana w cala... jacek własne M (1) firma Odrzywolska&Wójcik jest godna polecenia. kupowałem mieszkanie w Gdańsku... michał Wzorowa obsluga klienta (1) Jesli chcesz wynajac swoje mieszkanie i nie masz czasu sama sie tym zajac,... Lana To nie pośrednictwo, ani też doradztwo (1) Ta firma to tylko ładna fasada, za którą nie kryje się nic dobrego. Nam... art polecam (2) Polecam tę firmę, nam pomagał w sprzedaży bardzo dynamiczny i profesjonany... Magda Polecam (1) Kupiłam mieszkanie z tą Kancelarią Nieruchomości. Bardzo dobra współpraca.... dorka Uczciwe biuro nieruchomości (1) Pani Katarzyna to (osoba prowadząca biuro) jest bardzo uczciwa, kompetentna i... Sylwia S ... (2) Z przewinień drobniejszych - akcje typu: proszę się wstrzymać i nie kupować... Joanna Polecam! (1) Profesjonalne podejście, życzliwość i chęć współpracy - to moje wrażenie,... Marcin POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić te biuro nieruchomości. Cały proces wyboru... Łukasz Smagała Bardzo zadowolony klient (1) Bardzo jestem zadowolony z usług biura kupiłem wspaniały dom i jestem... Karol Serdecznie polecam (1) Bardzo sprawna obsługa, konkretna informacja, bardzo serdecznie polecam!!!! Beata Zadowoleny i niezadowoleny (1) Biuro znalazło mi klienta w ciagu 10 dni, mimo trudnej sytuacji prawnej... Jacek