Bardzo pomocni. (1) Swój pierwszy własny dom znalazłem dzięki właśnie tej agencji, nie tylko... Filip Kroplewski pełen profesjonalizm (1) Niezastąpiona pomoc i wygoda przy zakupie mieszkania. Miałam to szczęście, że... Daria Rojek Profesjonalna, kompetentna, kulturalna obsługa (1) Przykład godny naśladowania. Skorzystam ponownie z usług tej firmy. Zygmunt
Cebulscy Nieruchomości (1) Profesjonaliści w każdym calu, szczerze polecamy to rodzinne biuro. Kasia i Piotr Polecam (1) Szybki kontakt, profesjonalna obsługa, elastyczne podejście do klienta.... Jarek Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i jego oczekiwań. Kompleksowo... Anna Profesjonalnie i szybko (1) Mieszkanie kupowalismy z terminem wprowadzenia 7dni wszystkie formalnosci... Asia/Bartek Michał - opinia (1) W kwietu korzystałem z usług biura "Anders". Mieszkanie sprzedałem w niecałe... Michał Polecam (1) Polecam z czystym sercem, kupiłem bardzo fajną nieruchomość. Pomogli, doradzili. Janusz Polecam - Wszystko przebiegło prawidłowo (1) Sprzedawałam mieszkanie w Gdańsk koło Auchan mieszkanie sprzedało się w około... Kasia70 jedyna konkretny pośrednik w Trójmiescie (1) Szacunek. Pani Karolina z firmy Starnawska była jedynym w Trójmieście... Mario PROFESJONALIZM I MIŁA OBSŁUGA!!! (1) Agencja mała i niepozorna a w środku wulkan pozytywnej energii, miłej obsługi... Wieśka zdecydowanie polecam (2) miałam okazję współpracować z Panią Joanną i jestem pod dużym wrażeniem jest... Iszka Najem mieszkania Gdańsk (1) Wynajmowaliśmy trzy lata mieszkanie u Pani Krystyny Berneckiej i z ręką na... Krzysztof i Karolina ul.Dąbrówki Wszystko szybko i profesjonalnie.... (1) Bardzo miła i konkretna obsługa. Transakcja przeprowadzona szybko i bez... Zadowolony klient Anty-pośrednik (1) Zadzwoniłem, by umówić się na oglądanie 2 mieszkań. Mocno zmęczony życiem pan... Cyryl Odradzam (1) Zdecydowanie odradzam.Dałem ogłoszenie w Gratce że sprzedaję mieszkanie,już 5... jacek Karolina - opinia (1) Pani Karolina, bardzo skuteczna i zaangażowana. Sprzedała nasze mieszkanie w... Edyta solidna firma (1) Gorąco polecam usługi tej agencji, zwłaszcza Pana Daniela. Nie wiem czy bez... artur kuc Bardzo profesjonalnie i życzliwie (1) Z biurem Odrzywolska&Wójcik współpracuję od ponad 5 lat. W tym czasie kupiłam... Katarzyna Piotrowska