Gdynia Karwiny (1) Profesjonalna ,miła ,skuteczna ,rzetelna obsługa biura nieruchomości.Gorąco... Piotr Jestem zadowolony (1) Duza i znana fima przez rok nie mogła sprzedać mojego mieszkania. Pan z firmy... Jacek dom drewniany (2) Szybko, sprawnie i bezroblemowo, polecam wszystkim, którzy szukają taniego... Joanna
Klient - opinia (1) Miła Pani, profesjonalna pomoc, ogólnie jestem zadowolony Klient eska - opinia (1) Bardzo słaba organizacja spotkania. Mimo, że umawiałam się z dużym... eska Rzetelna i profesjonalna obsługa !!!! (1) Zakupiła mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Pani Ola Wójcik na bieżąco... Ilona Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam ! Przemiła i fachowa obsługa, w każdym zakresie. Kupiłam... Monika kawinska - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Polecam wszystkim. kawinska sprzedaz w 2 dni (1) Chcialbym bardzo podziekowac Imperial Home za bardzo sprawne sfinalizowanie... Ł.H. Polecam (1) Korzystałem z usług tego biura przy sprzedaży mojego apartamentu. Jestem... Jan z Gdańska Polecam! (1) Przez p. Odrzywolską sprzedawałam mieszkanie. Mieszkam poza Polska i już nie... Hanna Polecam (1) Pan Pośrednik bardzo pomocny. Mieliśmy trudną sprawę do przeprowadzenia z... Klient 007 Warto korzystać z obsługi profesjonalistów (2) Bardzo profesjonalne Panie z dużą wiedzą i doświadczeniem. Polecam :) Michał Myszka Magda - opinia (1) Dzięki firmie Starnawska.pl udało się nam znaleźć bardzo fajne mieszkanie na... Magda POLECAM (1) PROFESJONALNA,MIŁA OBSŁUGA. OTRZYMAŁAM KONKRETNĄ POMOC I WYCZERPUJĄCE... ZOFIA Paulina - opinia (1) GORĄCO POLECAM!!! Paulina Brak słów (5) Wiatam, jezeli zastanawiacie sie Pansto nad kupnem mieszkan od WIKI BIS to... Mieszkaniec Mistrz pośrednictwa! (1) Panie Marku - po prostu bardzo dziękuję. Pana profesjonalne podejście do... Dominika Dramat kontakt z tą agencją to wielkie nieporozuminie (1) CZEKAM NA KONTAKT I NIC DZWONIĘ I NIC TO JAK MAM WYNAJĄĆ TO MIESZKANIE... MARCIN Isia - opinia (1) Polecam biuro STARNAWSKA szczególnie Panią Karolinę ,ponieważ jest osobą... Isia