Bardzo polecam (1) Sprzedawałem mieszkanie. Podpisałem umowę na wyłączność i niczym się nie... Grzegorz Rewelacja (1) Świetna firma, od początku do końca pomocni. Gorąco polecam każdemu. Klient rewelacja (1) Rewelacyjna profesjonalna obsługa, kompleksowa pomoc w sprzedaży mojego... Artur
Kupujący (1) Zadzwoniłam w sprawie mieszkania z ogłoszenia w internecie. Nieprzyjemna... Irena Zdecydowanie polecam (1) Niedawno dzięki pośrednictwu firmy Gryf wynająłem wraz z żoną mieszkanie. Po... Tomasz Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam CICHY PORT, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Szukałam... Magda Są OK! (1) Obsługę biura Cebulscy oceniam bardzo wysoko. Sprzedaliśmy swoją... Nina Katarzyna - opinia (1) WGN Gdynia - ostatnie biuro, jakie odwiedziłam przed podjęciem decyzji... Katarzyna Dom & House apartamenty (1) Od lat jeżdżę do Sopotu, spałam już w wielu hotelach i wielu apartamentach,... Teresa Dom & House Apartamenty (1) Jesteśmy zachwyceni pobytem w apartamentach oferowanych przez Firmę Dom &... Tymoteusz Polecam! (1) Firmę O&W wybraliśmy, ponieważ moja rodzina od lat korzysta z ich usług. Nami... Dominika i Rafał SUPER (1) Pełny profesjonalizm. Sprzedaz działki, wszystkie formalności załatwione w... Maciej Jarosław Gromadzki - opinia (1) Wspaniała obsługa. Rzetelna , kompetentna i uczciwa firma, a takich mało jest... Jarosław Gromadzki Kupiłam i przeżyłam (1) Biuro Garden pośredniczyło w zakupie mojego mieszkania. Wszystko przebiegło... dobi Wyjatkowo zadowolona klientka (1) Biuro nieruchomosci prowadzone przez pania Katarzyne wykazalo sie duzym... Zadowolona klientka A.K. Gorąco Polecam (1) Bardzo miła obsługa i szybka pomoc w poszukiwaniu mieszkania na wynajem.... Galinho Kinga - opinia (1) Polecam współpracę z biurem pośrednictwa Pani Katarzyny Dziaduch. Pani... Kinga Rzeczowa, kompetentna i miła obsługa (1) Ostatnio korzystałam z pośrednictwa Biura w wynajmie lokalu mieszkalnego. Z... md Gwarant (1) Pana Grzegorza znam jeszcze z czasow gdy pracowal w Orfin. Kompetentny i... Rapa Cichy Port (1) Bardzo dobra współpraca- na 6, Pani Alicja, pośredniczka w biurze... Iwona Lisiecka