Polecam, profesjonalna obsługa w pełnym zakresie (1) Kupiliśmy za pośrednictwem tego biura mieszkanie, pośrednik Pan Marcin... Kasia Pośrednictwo w sprzedaży mieszkania (1) Pośrednictwo w sprzedaży mieszkania Krzysztof T Andrzej Janiszewski - opinia (1) Z czystum sumieniem polecam Państwu firmę Ober Haus. Za ich pośrednictwem... Andrzej Janiszewski
Raczej nie polecam ich (1) Choć szefowa agencji na pierwszy rzut oka wydawała się profesjonalną i dobrze... Andi Bardzo polecam ich usługi :) (1) Bardzo profesjonalnie podchodzą do klienta – jest duża możliwość... Ortia niezadowolona klientka (1) Niestety, nie podzielam opinii poprzedników. Nie polecam. Słabe... Karolina opinia (1) Serdecznie wszystkim polecam biuro i oczywiscie pracujące tam osob, czyli... Karolina L. Polecam (1) Sprzedaliśmy z tą firmą mieszkanie w Rumi. Na brak klientów nie mogliśmy... Sławek Polecam kompleksowo podeszli do sprawy (1) musze z czystym sumieniem pochwalic agencje tyszkiewicza, bo powiedzialam... anka Brak profesjonalizmu u pracownikow agencji tyszkiewicz (2) Zostala nam zaproponowana oferta kupna dzialki z domem.Biuro nieruchomosci... wojsk Polecam (1) Polecam sprzedającym firmę, a w szczególności p. Karolinę. Była bardzo... Tomasz polecam biuro andrzejczyk (1) kupiłam przez to biuro mieszkanie w redzie. jeden z pracowników pan jakub... ola NIE POLECAM (1) Zdecydowanie nie polecam. Miałam nie przyjemność prowadzić rozmowy z jedną z... Zniesmaczona megi - opinia (1) miałam przyjemność współpracować, duża fachowość i skuteczność pośrednika,... megi Krystyna - opinia (1) Pani Ewa jest Prawdziwą Profesjonalistką ! Krystyna Mariusz - opinia (1) Polecam Państwu firmę Ober-Haus. Sprzdałem niedawno mieszkanie na Morenie za... Mariusz Sprostowanie (1) Bardzo przepraszamy Panią za zaistniałą sytuacje, ale niestety nie mamy... Właściciel biura Zadowolony (1) Witam, Jestem zadowolony, kupiłem dzięki tej agencji mieszkanie. Agent bardzo... Paweł Odradzam zdecydowanie... (1) Odradzam zdecydowanie korzystanie z usług Tego biura. Próbowali wyłudzić ode... Saj Agencja godna polecenia (1) Z właścicielką biura można się umówić na rozmowę w dogodnych godzinach, służy... BRK