Metrohaus odradzam (2) Stanowczo odradzam współpracy z tą firmą, pośrednicy mają taki bałagan w... Niezadowolona Najlepsi w Trójmieście (1) Pan Mateusz Kochański nieoceniony w tym co robi,nie ma dla tego Pana sprawy... Ania Kupno mieszkania (1) W styczniu 2014 roku miałem przyjemność kupować mieszkanie w Wejherowie... Wojtek
Sprzedaż mieszkania (1) Niedawno sukcesem zakończyła się sprzedaż mojego mieszkania. Od samego... Marcin profesjonalistka (1) Posrednik z powolania. Za niska prowizje otrzymalismy pelna obsluge sprzedazy... wictoria wyspianska fachowa pomoc (1) Profesjonalna i miła obsługa, pomoc przy transakcji do samego końca.POLECAM! Joanna GDANSK (1) Profesjonalna ,miła ,skuteczna ,rzetelna obsługa biura nieruchomości.Gorąco... kasia Monika - opinia (2) Znalazłam ofertę sprzedaży mieszkania w internecie, zadzwoniłam i chciałam... Monika Polecam (1) Pan Karol pomógł mi znaleźć kredyt, pomagał również przy samym zakupie... Konrad Polecam (1) Zwróciłam się do Pani Bogny jak do agenta d/s nieruchomości z prośbą o... Julia BIURO GODNE POLECENIA (1) PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTA, MERYTORYCZNA - DUŻA WIEDZA, WYNAGRODZENIE ZA... TOMASZ BYCZEK Pani Basia (1) Polecam z całego serca to biuro, a w szczególności młodą Panią Pośrednik,... Barbara Mieszkanie we Wrzeszczu (1) Pani Patrycja została mi polecona przez znajomego. Współpraca z Panią... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Pani Ulu, serdeczne podziękowania za transakcję oraz udzielone wsparcie, nie... Drzewiecka Naprawdę polecam! (1) Jestem bardzo mile zaskoczony współpracą z tym biurem. Pomoc jest naprawdę... Krzysztof B Polecam (1) Polecam biuro Andrzejczyk Nieruchomości. Sprzedałam mieszkanie przez oddział... Ewa Bardzo kompetentny agent (1) Agencja Odrzywolska Wojcik byla polecona mi przez znajomych ktorzy korzystali... Sophie profesjonalnie (1) Rzetelna kompleksowa obsługa Pan Rafał doradzał, pomagał na każdym etapie... M i G Nowa jakość na trójmiejskim rynku (1) Takiego biura brakowalo na trojmiejskim rynku. Pepperhouse zapewnia... Zadowoleni klienci rekomendacja (2) W zasadzie to nie wiem co napisać. Piotr zasugerował, że jak jestem... Katarzyna