Pepper House (1) Miałem okazję współpracować z p. Michałem Łuczkowskim i jestem bardzo... Damian Polecam (1) Za pośrednictwem biura sprzedawałam mieszkanie w Gdańsku. Transakcja... Barbara Pepper House (1) Bardzo serdecznie polecam biuro nieruchomości Pepper House w Gdańsku, a w... Ania
Aga S. - opinia (1) Pani Sylwia to bardzo profesjonalna osoba. Zaangażowana, pilnujący terminów i... Aga S. Wzorowo (1) Szukałem pod wynajem lokal o dość sporej powierzchni. Miałem kontakt z... Wiktor Wirski Polecam to biuro (1) Korzystałam z usług tego biura przy wynajmie mojego mieszkania. Wszystko... Ewa Polecam (2) Rzetelna ,w pełni profesjonalna obsługa i co godne polecenia: bardzo słowna !... Halina Kupno mieszkania z rynku wtórnego (3) Firmę Home Asset mogę polecić z czystym sumieniem. Począwszy od prezentacji... Irek Super biuro (1) Biuro nieruchomości Dziaduch jest w pełni profesjonalne dla pani właścicielki... Anita Współpraca z Panią Magdaleną Kłos (1) Bardzo pozytywnie oceniam wspólpracę z biurem Pepper House, a w szczególności... Emila Polecam (1) Sprzedałam mieszkanie w centrum Wrzeszcza za pośrednictwem biura Północ z... A.W. Polecam (2) Zdecydowanie polecam współpracę z p. Martą. Komentarz: Obsługa - pełen... ZK Współpraca z Panią Magdaleną Kłos - PepperHouse. (1) Szczerze polecam współpracę z Panią Magdaleną z biura Pepperhouse - fachowa i... Pawełek Sprzedaż mieszkania (1) Witam. Polecam biuro nieruchomości ze względu na pełen profesjonalizm oraz... Przemek Polecam usługę kompleksową (1) Przed sprzedażą zaproponowano mi usługę profesjonalnego przygotowania... Ewelina Najlepsza Agencja w Gdańsku (4) Najlepsza Agencja w Gdańsku jaką zdarzyło mi się poznać. Profesjonalna... Katarzyna BIG nieruchomości - gorąco polecam! (1) Mając wcześniejsze niekorzystne doświadczenie z wynajmem mieszkania -... Basia Kupno mieszkania (1) Kupiłem mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Obsługiwała mnie Pani Marta.... Mariusz Wielka kpina (1) Jestem w trakcie poszukiwania mieszkania. Kilkakrotnie mialam przyjemnosc... ania Polecam BIG (1) Po doświadczeniu współpracy z Panem Pawłem Grabowskim nie widzę innego... Mingovian