Natalia - opinia (2) Polecam praca jest super z właścicielem idzie dogadać. Idzie swoim... Natalia Jozek - ocena (1) Nie polecam, nie płacą w terminie, opóżnienia w płatnościach ponad 60 dni. Z... Jozek Bartek - ocena (1) Nie polecam ,opoznienia w płatnosciach w gdansku, z wszystkim odsylaja do... Bartek
Wiktoria Kowalska - opinia (1) Dzień dobry Zadzwoniłam w sprawie ogłoszenia pracy w zieleniaku w ochronie i... Wiktoria Kowalska Fidek - opinia (1) Firma krzak , oszukują na pieniądze, unikają kontaktu. Fidek Rafał - opinia (1) serdecznie polecam fachowe podejście konurencyjne ceny Rafał D. P - opinia (1) Prawdziwi profesjonaliści. Zawodowcy z bogatym doświadczeniem w wojskach... D. P igor - opinia (1) Bardzo dobra robota . Uczciwy pracodawca stara się pomagać swoim pracownikom... igor Mateusz. - opinia (1) Nie wiem jak na cieciówei ale stałem na imprezach i parę razy na bramce u... Mateusz. PiotrGdynia86 - opinia (1) Witam serdecznie pracuje w tej firmie właściciel firmy pan Przemysł Łącki... PiotrGdynia86 PiotrGdynia86 - opinia (1) Nie prawda panie przedmòwco,pan Przemek jest bardzo spokojnym ale konkretny... PiotrGdynia86 Rafał - opinia (1) Porażka Nikomu nie polece tej Agencji Rafał Klient z Gdyni - opinia (1) Konkretni handlowcy. Po pierwszej rozmowie idealnie dobrali kamery do moich... Klient z Gdyni Paweł - opinia (1) Polecam szczerze bo jest to najlepsza firma :) Paweł Zaniepokojony - opinia (1) Firma jest ok tylko czynnik ludzki zawodzi na Osiedlu Zakoniczyn mamy na... Zaniepokojony Wojciech - opinia (1) Rzetelna firma, indywidualne podejście do klienta dają poczucie... Wojciech Marzena - opinia (2) dziękuję, dziękuje dziękuję - nie spodziewałam się, że pracownik ochrony... Marzena Kamil - opinia (1) Firma godna zaufania. Reagują na potrzeby klienta. Własne zaplecze... Kamil klient - opinia (1) Firma godna zaufania,solidna i z tradycjami. klient Obiekty tajfun (1) Potrzebuje dowiedzieć się jakie obiekty posiada firma ochroniarska Tajfun ma... ZZ