Obiekty tajfun (1) Potrzebuje dowiedzieć się jakie obiekty posiada firma ochroniarska Tajfun ma... ZZ Ochrona tajfun _Pozytyw Solidna firma! (2) B.solidnie ochraniała Jd 2018rok be4z Zastrzeżen panowie z ochrony tajfun... Antoni Rutecki Najszybcy w Trójmieście. (1) Korzystam z ich usług dla kilku obiektów od 3 lat. W tym czasie już... jl
Polecam (1) Szybko przyjeżdżają. Pogonili u mnie złodziei. Skończyło się na uszkodzonym... Daniel Odradzam prace w biurze (1) Jak najdalej od właściciela! Wloskipieknyjexyk Sako Ochrona (1) Ja pracuje w ochronie 15 lat..we firmach..w... Lukasz..d.... nieterminowe wystawianie faktur za usługi (4) Jestem ich klientką od paru lat. Od początku współpraca układa się źle.... Kowalewska biuro klienta nie istnieje (2) klient jest ważny do momentu podpisania umowy...podczas montażu, miałam... agata polecam (1) Jest to firma warta swoich usług. jakość i profesjonalizm!!! Ja Polecam (1) Bardzo sympatyczny pierwszy kontakt. Nie spodziewałem się tak indywidualnego... Adam Trzymać się jak najdalej. (1) Po zachowaniu pracowników sądzić można, że jest to łapanka z Urzędu Pracy... Iza PORASZKA (1) Po tym jak ta firma postąpiła ze mną oraz z resztą niebieskich z woodstocku... org Pod wrażeniem! (1) Postanowiłem pogratulować Państwu pracowników, którzy sprawdzali... klient koncertu Wstyd (1) To co dzisiaj zobaczyłam to wstyd. Starsi państwo z wnuczki i para chyba... Ładne opakowanie (1) Słaba jakość wykonywanych usług, problemy z płatnościami dla pracowników i... Marcin nieSOLIDna Firma (3) Zdecydowanie NIE POLECAM współpracy z firmą Solid Security. Firma Solid... Sebastian Wielgus Pracownicy patrolujacy obiekty w dzielnicy Strzyza sa niegrzeczni (1) wlasnie zaczepilo mnie dwoch pracownikow solid. za stanie przy obiekcie w... Zimek Polecam (1) Security daje mi poczucie bezpieczeństwa. Nie ma się do czego przyczepić.... Ola Krajewska Awaria monitoringu (5) Zgłaszam telefonicznie awarię kamer w chronionym obiekcie -brak podglądu ze... Małgorzata Rewelka (5) Polecam usługi tej firmy ponieważ są najlepsi na rynku... zyzio