Szczerze polecam (7) Wasz ochroniarz udaremnił próbę kradzieży na mojej budowie. Co prawda nie... Przemysław SOLIDNA FIRMA (1) Jakość usług oraz profesjonalizm opiekuna Pana Wojtaszewskiego sprawia, że... VEGE INSTYTUT SP. Z O.O. po bitte niemiec na dworcu gownym (1) 29.08 2016 został niemiec za oddanie moczu w miejscu publicznym poniżony ich... Opfer
Security serwice opinie! (1) Agencja ta placi pracownikom 3 do 5 dni po zakoÑczeniu miesiąca pracy... Bolek CH Manhattan Wrzeszcz (2) Pamiętam że, gdy Mirosław dostawał pod swoje skrzydła CH Manhattan, był... O_0 Firma godna zaufania i polecenia (3) Firma godna zaufania i polecenia Robert Brawo (1) Bardzo dobra agencja . Wszystko zawsze na czas . Min I tak powinna wyglądać ochrona - Brawo (1) Postanowiłam jednak napisać opinię o Wenie. Zastanawiałam się czy powinnam i... Krystyna, Asia, Krzyś Marian W. POLECAM (2) Witam, polecam firmę Gabor. Po pierwsze: dali mi najniższą ofertę, Po... V.I.P - Szwecja polecam Firme (1) Firma godna polecenia maja parę obiektów na trenie trójmiasta wypłaty... Piotr.Gdynia KATASTROFA!!! (12) Zdecydowanie najgorsza ochrona z jaką miałem do czynienia. Banda napakowanych... mich porażka - nie polecam (2) firma stworzona tylko do oszukiwania ludzi. patrol przyjeżdza po 70 minutach.... mike Hamy i prostaki (9) oszuści i wyłudzacze pieniędzy kłamcy i nic po za tym ! tak nie powinno... Wzburzona pasażerka Wyjątkowo prymitywne zachowania i brak profesjonalizmu (4) Po złożeniu reklamacji dot. wezwania do zapłaty, otrzymałam pismo sugerujące... Barbara Obsługa na bardzo dobrym poziomie... (1) ...panowie z działu handlowego wykazują się dużym zaangażowaniem, co dla... Wilczyca Pracownikom brak kultury osobistej. (1) Pracownikom brak kultury osobistej. Rozumiem, że mają prawo wystawić wezwanie... Damian pierwsze strzelanie w życiu - rewelacyjne emocje (1) Miałem przyjemność przez blisko 2 godziny postrzelać z kilku rodzajów broni... Andrzej Jestem bardzo zadowolony (3) Korzystam z usług tej agencji już od 14 lat. Jestem jej klientem zarówno... Tomasz agencja ochrony na rzetelnym poziomie (1) obsługują dozór na bazie naszej firmy i jak zaistniała potrzeba to w kilka... Krzysztof ocena agencji ochrony remus z Gdańska (1) polecam tą firmę tadeusz