Profesjonalizm (1) Szybka, profesjonalna i wysoce kulturalna obsługa, szcególnie ze strony pana... klientka Szczerze polecam (7) Wasz ochroniarz udaremnił próbę kradzieży na mojej budowie. Co prawda nie... Przemysław SOLIDNA FIRMA (1) Jakość usług oraz profesjonalizm opiekuna Pana Wojtaszewskiego sprawia, że... VEGE INSTYTUT SP. Z O.O.
po bitte niemiec na dworcu gownym (1) 29.08 2016 został niemiec za oddanie moczu w miejscu publicznym poniżony ich... Opfer Security serwice opinie! (1) Agencja ta placi pracownikom 3 do 5 dni po zakoÑczeniu miesiąca pracy... Bolek CH Manhattan Wrzeszcz (2) Pamiętam że, gdy Mirosław dostawał pod swoje skrzydła CH Manhattan, był... O_0 Firma godna zaufania i polecenia (3) Firma godna zaufania i polecenia Robert Brawo (1) Bardzo dobra agencja . Wszystko zawsze na czas . Min I tak powinna wyglądać ochrona - Brawo (1) Postanowiłam jednak napisać opinię o Wenie. Zastanawiałam się czy powinnam i... Krystyna, Asia, Krzyś Marian W. POLECAM (2) Witam, polecam firmę Gabor. Po pierwsze: dali mi najniższą ofertę, Po... V.I.P - Szwecja polecam Firme (1) Firma godna polecenia maja parę obiektów na trenie trójmiasta wypłaty... Piotr.Gdynia KATASTROFA!!! (12) Zdecydowanie najgorsza ochrona z jaką miałem do czynienia. Banda napakowanych... mich porażka - nie polecam (2) firma stworzona tylko do oszukiwania ludzi. patrol przyjeżdza po 70 minutach.... mike Hamy i prostaki (9) oszuści i wyłudzacze pieniędzy kłamcy i nic po za tym ! tak nie powinno... Wzburzona pasażerka Wyjątkowo prymitywne zachowania i brak profesjonalizmu (4) Po złożeniu reklamacji dot. wezwania do zapłaty, otrzymałam pismo sugerujące... Barbara Obsługa na bardzo dobrym poziomie... (1) ...panowie z działu handlowego wykazują się dużym zaangażowaniem, co dla... Wilczyca Pracownikom brak kultury osobistej. (1) Pracownikom brak kultury osobistej. Rozumiem, że mają prawo wystawić wezwanie... Damian pierwsze strzelanie w życiu - rewelacyjne emocje (1) Miałem przyjemność przez blisko 2 godziny postrzelać z kilku rodzajów broni... Andrzej Jestem bardzo zadowolony (3) Korzystam z usług tej agencji już od 14 lat. Jestem jej klientem zarówno... Tomasz agencja ochrony na rzetelnym poziomie (1) obsługują dozór na bazie naszej firmy i jak zaistniała potrzeba to w kilka... Krzysztof