Niestety firma jest do niczego (1) zastanawiam sie kto takie bzdury pisze, że ochronarz udaremnił kradzież... Karol Mogę polecić (1) Zamówiłam u Panów monitoring wizyjny - po kilku wizytach na obiekcie,... Ewelina Lisicka Ochrona na dworcu glownym gdansk (1) W dniu 27 .08.2015 ok godz. 8.20 bylam na przystanku pks z ktorego odjezdzaja... rademenes5312@wp.pl
Firma godna polecenia. (3) Posiadam system alarmowy mieszkania prowadzony przez firmę Ater Ego. Jestem... Sopocianka Jest OK (1) Organizowaliśmy nie małą imprezę. Wysłaliśmy zapytania ofertowe - odpowiedzi... Adam S. super (1) Dobra cena, szybka wycena, szybka realizacja, brak problemów z komunikacją,... security service Renoma gryzie pasażerów za brak biletu !!!!!!! (9) Dnia 7,12,2012 ok godz.12,55 jadąc autobusem linia 148 w kierunku Nowego... K... PODZIĘKOWANIE ZA POMOC W ZAŁATWIENIU SPRAWY (1) Jedyna firma mimo tak wielu negatywnych opinii w internecie potrafiła mi... Paweł Polecam! (1) Zgłosiłem się do kilku firm. Potrzebowałem szybko uruchomić ochronę fizyczną... Przemek Szybko, zwięźle i na temat (1) Temat był pilny i potrzebowałem natychmiastowej reakcji. Kontakt, umówienie... Radek oszuści (1) Unikajcie tej firmy,ich specjalisci od alarmow tak je przerabiaja zeby czesto... prawo Profesjonalna firma (1) Nie masz pracy, nudzisz się w domu, szukasz nowych znajomości, a może brak Ci... Aneta Klebba nie polecam (2) Bardzo nierzetelna firma. Placa grosze a jak się zwolnisz to trzeba się bic o... gugu Żenada (1) Wracałam z siostra ze szpitala i otrzymałam mandat w MZK. Siostra jest osobą... Katy1989 opinia (2) chcę podziękować p.kierownikowi RENOMY za pozytywne rozpatrzenie mojego... urbanowicz małgorzata to jakaś kpina !!!! (2) właśnie dzwonię do nich i nikt nie podnosi telefonu!!! pod ich kamerami za... mieszkaniec marne maniery-papierosy (3) Marnie wypada jeśli chodzi o profesjonalizm owa firma- pracownicy na otwarciu... Pat bezczelność (2) Nie wiem, jak to możliwe, że odkąd ta firma kontroluje SKM i ZTM co i tusz są... es i. - opinia (1) Od lat wspolpracujemy i nie mozna do niczego sie przyczepic. Biuro... i. Rozczarowanie (3) Mieszkam na gdańskim osiedlu, obsługiwanym przez tą firmę. Co miesiąc płacę... Asia