Maciej - ocena (1) Oddział w Gdańku OK polecam przacę u nich. Przenieśli się na Śnieżną 2. Maciej Marek Jarosz - ocena (1) Zwróciłem uwagę, że obecnie Agencje Ochrony, już nie spełniają swoich funkcji... Marek Jarosz Piotrp.gdynia86 - ocena (1) Witam pracuje w tej firmie na terenie Trójmiasto właściciel firmy pan... Piotrp.gdynia86
wczesny gierek - ocena (1) ta agencja ochrony najbardziej widoczna jest na różnego rodzaju imprezach... wczesny gierek Robert - ocena (1) Pan Przemysław Łącki bardzo porządny gość ,pracuje w tej firmie od 10 lat i... Robert Marek Siwy - ocena (1) Uważajcie na tę firmę. Na alarm często wogóle nie przyjeżdżają a jak raz... Marek Siwy Karlito - ocena (1) Dobra firma. Patrol szybko dojeżdża. Karlito Mirek - ocena (1) Profesjonalni i terminowi Mirek . - ocena (1) brak zarzeczen ani skarg . Michał - ocena (2) firma daje radę, jak miałem problem to pomogła, usługa zrealizowana szybko i... Michał Katarzyna - ocena (1) Super, szybko i sprawnie. Tanio Katarzyna Bezsilny - ocena (1) Jeśli chodzi o kontrolerów biletów w Gdyni to tragedia, chamstwo i... Bezsilny Piotr Wierzchowski - ocena (1) Profesjonaliści w każdym calu Piotr Wierzchowski Robert Stanisław Zgoda - ocena (1) Bardzo Solidny i Sympatyczny Pracodawca warto u niego sie zatrudnić .Plaći na... Robert Stanisław Zgoda Poszukiwacz pracy - ocena (1) Poszukiwanie pracy nie jest łatwa czynnością tymbardziej dla osób które... Poszukiwacz pracy Vader - ocena (1) nie polecam. w skali od 1DO10 TYLKO. (MINUS-1) Vader Materlamaciek@gmail.com - ocena (1) Polecam agencje, bardzo mi pomogli Materlamaciek@gmail.com Grzegorz - ocena (1) Jest ok. Nie mam zastrzeżen do współpracy. Grzegorz Aleksander - ocena (1) Nastąpiła duża poprawa jeśli chodzi o solid w Gdańsku i bardzo mnie to... Aleksander Pracownik - opinia (3) Nie polecam tej firmy gdyż wypłaty się spóźniają oraz brakuje pieniędzy.... Pracownik