Bożena Kajka - ocena (1) Polecam p. Magdę i jej cudowne ręce z całego serca ️ Po każdym masażu czuję... Bożena Kajka Basia - ocena (1) Po prostu rewelacja, magiczne dłonie, natychmiastowa ulga w dolegliwościach. Basia Katarzyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Po masażu czułam się jak nowo narodzona. Polecam Katarzyna
Anna - ocena (1) Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera. Pani Magdą zdecydowanie zna się na... Anna Mirek - ocena (1) Pani Magda jest profesjonalną masażystką, ma dużą wiedzę, którą zdobyła... Mirek Tomasz M - ocena (1) Pani Magda, potrafi zdziałać cuda masując człowieka, człowiek wychodzi od... Tomasz M Aga - ocena (1) Jestem juz jakiś czas po zabiegu i jestem bardzo zadowolona. Aga Aga - ocena (1) Najlepsza masażystka, klimat i wszystko co możliwe :) Aga Joanna Ziegert - ocena (1) Salon masażu Magdy Wielgus to prawdziwa oaza spokoju i relaksu. Już od... Joanna Ziegert Ewa Jasiniecka - ocena (1) Jak boli to polecam salon p. Magdy. Profesjonalna usługa, koi ból i... Ewa Jasiniecka Ewa Jasiniecka - ocena (1) Profesjonalnie, z wyczuciem potrzeb klienta, w bardzo przyjaznej atmosferze.... Ewa Jasiniecka Monika - ocena (1) Wspaniałe podejście,pełen profesjonalizm. Monika Marek - ocena (1) Najlepszy salon w całym Trójmieście Marek Bożena L - ocena (1) Magdalena, jej bardzo profesjonalna oraz wszechstronna wiedza i jej dłonie,... Bożena L Marta - ocena (1) Cudowny relaks , niesamowity klimat no i ręce które wspaniale masują .... Marta Anna - ocena (1) Wspaniała atmosfera, indywidualne podejście, duża wiedza i doświadczenie... Anna Joannawasilewska14@wp.pl - ocena (1) Do salonu Pani Magdy trafiłam z polecenia, można powiedzieć, że uratowała... Joannawasilewska14@wp.pl Edyta - ocena (1) Od lat korzystam z usług Magdaleny- ma złote ręce. Zawsze po masażu udczuwam... Edyta Małgorzata K. - ocena (1) Pani Magda to mistrzyni masażu. Zawsze niezawodna, doskonale wie, jak ulżyć w... Małgorzata K. Emilia z Krynicy M. - ocena (1) Uważam, że Pani Magdalena Wielgus jest najlepszą masażystką. Jestem osobą... Emilia z Krynicy M.