Akademia Operatorów w Gdyni

Wózki widłowe Kursy zawodowe Szkolenia BHP

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 10 budynek 25

radosław kaluzny - ocena (1) Byłem na szkoleniu z podnośników . Szprzet nowy.egzamin zdany. Miła... radosław kaluzny Dorota - ocena (1) Szkoliłam się u nich z obsługi wózków widłowych. Pan Radek wymagający i... Dorota Dawid - ocena (1) zdane egzaminy wózki jezdniowe i podesty ruchome :) Dawid
Raman Tsivaneuski - ocena (1) Bardzo dobre szkolenie. Wszystko jest jasne. Raman Tsivaneuski Dział Personalny, Trefl SA - ocena (1) Od wielu lat jako firma współpracujemy z Akademią Operatorów UTB, dlatego... Dział Personalny, Trefl SA Radzio1984 - ocena (1) Polecam bardzo super bomba Radzio1984 BDaw - ocena (1) Bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie, wprowadzenie jak i nauka pozwoliły... BDaw olo - ocena (1) Rewelacja polecam szybko, konkretnie, z kawą. olo Jan Laskus - ocena (1) Bardzo elastyczne podejście, da się wszystko załatwić i dogadać tak aby nie... Jan Laskus Marek - ocena (1) Ocena bardzo dobra Marek Yevhen - ocena (1) dobra akademia! dobry instruktor, który kompetentnie przez cały kurs... Yevhen Andrzej - ocena (1) Akademia warta polecenia. Pan Radosław to świetny instruktor. Pomoc na każdym... Andrzej Michał - ocena (1) Dobra firma. Dobrze szkolą. Michał Paraś - ocena (1) Bardzo poleca. Egzamin zdany za 1wszym razem. Paraś balticlift piotr Blaszke - ocena (1) Sprawnie i profesjonalnie , Pan Radek świetny instruktor Polecam balticlift piotr Blaszke Łukasz - ocena (1) Akademia Operatorów przeprowadza rzeczowe i fachowe szkolenie na dźwigach... Łukasz Waldi - ocena (1) Robię tu kolejny kurs i jest petarda . Profesjonalne podejście do kursanta i... Waldi jacekwalasek1966@gmail.com - ocena (1) Polecam wszystkim firmom z Trójmiasta fachowe szkolenia jestem zadowolony jacekwalasek1966@gmail.com Sławomir - ocena (1) Kurs na wózki zajęcia teoretyczne prowadzone w luźnej atmosferze ale bardzo... Sławomir Józef Lenart - ocena (1) Najlepsza Akademia Operatorów w Trójmieście. Józef Lenart