Przedszkole Akademia Skrzata godne polecenia? (67) chciałabym zapisać 2,5 letnia córeczkę być może to tego żłobka ale mam... florida Akademia Skrzata na Obłużu (27) Witam. Chcę posłać córkę do tego żłobka, czy może ktoś zna jakieś opinie na... Rauma7 bez doświadczenia (3) sądzę, że te panie po prostu nie mają doświadczenia... stresują te biedne... zoya
wątpliwości (1) dyskusja na temat czy 2,5 letnie dziecko powinno samo sie ubierac jesc itp... florida Przedszkole naprawdę godne polecenia :-) (1) Polecam przedszkole jak najbardziej, córeczka co chwilę przynosi kolejne... Marcin Bardzo polecam (1) Akademia Skrzata to kameralne przedszkole, sale są kolorowe i dobrze... Mama dwuletniej dziewczynki Magda - opinia (1) Jeżeli ktoś chce spokojnie pracować i nie myśleć czy, dziecku nie dzieje się... Magda Pani Iza jest aniołem. (1) Polecam wszystkim mamom, które szukaja spokonego, ciepłego i przyjaznego... Mama Moje dziecko się uśmiecha (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Izie za jej trud włożony w wychowanie mojego... mama Maciusia Matka dziecka uczęszczającego do Akademii Skrzata - opinia (1) Dziecko każdego dnia wraca zadowolone, czyste i z nowymi... Matka dziecka uczęszczającego do Matka dziecka uczęszczającego do Akademii Skrzata - opinia (1) Bardzo przyjazne i kolorowe sale, w ktorych przebywają dzieci. Mnóstwo... Matka dziecka uczęszczającego do