Al-Car

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Opata Hackiego 8-10

Egzamin zdany! :) (1) Polecam, super atmosfera dzięki czemu nauka jazdy to sama przyjemność! Będzie... Julka Najlepsza szkoła! (1) Szkoła naprawde godna polecenia. Fachowa nauka i miła atmosfera Instruktor... Aśka Polecam! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Kurs przebiegł sprawnie i przyjemnie. Jak... Artur
Super szkoła. (1) Świetna szkoła w najlepszej cenie jaką znalazłem. Instruktor Wojtek pełny... Michał SUPER!!!! (2) Szkoła jest super! P.Alicja bardzo sympatyczna kobieta, która wymaga i uczy... Marta Polecam!!! Jak zdać egzamin to tylko u Ali :) (2) Polecam tą szkołe! Świetne i merytoryczne przygotowanie. Pani Ala jest... Magda B Al car (1) Dziękuję p.Alicjo za czesc praktyczna bardzo dobra nauka , a także czesc... Sławek Polecam (1) Miła atmosfera I fachowa nauka jazdy samochodem. Patrycja AL Car Najlepsza Szkoła (1) Najlepsza szkoła Polecam!!! Super podejście do kursantów , miła atmosfera .Po... Magdalena K Robson :) :P (1) Polecam Al-Car nie ma lepszej szkółki atmosfera przyjemna i podejscie do... Robson :) :P ŁUKASZ R (2) Witam polecam Alicje. Super poziom nauczania wykupilem 20 godzin ponieważ... Łukasz Kurs odpowiedzialnej jazdy (1) Widać, że instruktorom zależy na tym, żeby wypuszczać na ulicę... Paula Po 1h z Panią Alicją egzamin w Gdyni zdany! (1) Witam serdecznie. Moja historia jest dość zawiła. Otóż cały kurs robiłem w... Rafał ALCAR najlepsza szkoła w trójmieście (1) Najlepsza szkoła Polecam!!! Super podejście do kursantów , miła atmosfera na... Michał.P Warta polecenia szkoła jazdy. Nauka w innym stylu niż w innych szkołach. Polecam (1) Dziękuje Bardzo. Zdane za pierwszym razem, i teoria i praktyczny... Rafał Klas TYLKO AL - CAR (1) Dziękuję dziękuję dziękuję zdane za pierwszym razem pozdrowienia dla mojej... Mati Prawo jazdy w Al-Car (1) Robiłam prawo jazdy dosyć długo przerażała mnie teoria.... bez problemów... R. Egzamin (1) Witam po egzaminie. Zdane za pierwszym razem teoria, praktyczny 2 podejście /... ERL Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy!!! (1) Jest to bezdyskusyjnie najlepszy O.S.K. ! Zarówno nauka teoretyczna jak i... Asia Koterwas Teoria i Praktyka w jednym dniu za pierwszym razem! (1) Egzamin teoretyczny oraz praktyczny jednocześnie zdany dzisiaj za pierwszą... Sebastian M.