Al-Car

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Opata Hackiego 8-10

Alicja Bonanati - opinia (1) Witam wszystkich,bardzo mocno polecam wlasnie te szkole jazdy,bardzo mila... Alicja Bonanati REWELACJA (1) Najlepszy ośrodek szkoleniowy!! Pani Alicja najlepsza!! Dzieki jej... Magdalena Strumińska NAJLEPSZA SZKOŁA !!! (1) W miłej atmosferze, wśród fajnych ludzi można nauczyć się dobrze, bezpiecznie... Danuta
POLECAM! (1) Egzamin zdany za 1 razem, bylem przygotowany i wiedziałem co może mnie... Kamil vel Maciek ;) Zdalem za pierwszym (1) Chcialbymw szystkiim bardzo polecic ten osrodek ; ) zdalem egzamin za... Adrian zdałem za pierwszym razem (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone interesująco i w super atmosferze,... mbazaczek najlepsza szkoła ze wszystkich (1) Takich instruktorów jak tam nie ma w całej Polsce są najlepsi życzliwi... Karolcia :* POLECAM!!! (1) Gorąco polecam tą szkołę. Wykłady ciekawe Pan Krzysztof, który je prowadził... Mariola Polecam :) (1) Przyjazna atmosfera, świetne warunki nauki i przede wszystkim wspaniali... Roberto Agnieszka - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w małych grupach - sprzyja to nauce i... Agnieszka Bardzo Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miała atmosfera, wybitni... Łukasz THE BEST:)ZDAŁAM (1) BARDZO BARDZO POLECAM !!!BArdzo miła atomsfera i full profesjonalim;)... Pati POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Po pierwsze zajęcia zaczęłam w... Daria P. Marek - opinia (1) Jak najbardziej polecam.Przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm. Marek Najlepsza szkoła w Gdyni!!! (1) Ta szkoła jest najlepsza w Gdyni. Pan Dariusz Chrabowski to najlepszy... Grzegorz K. ŚWIETNY OŚRODEK (1) Powiem szczerze: byłam przekonana, że będzie bardzo trudnym zadaniem... Aneczka MEGA POZYTYW (1) Osobiście serdecznie polecam szkołę AL CAR instruktor ŚWIETNY, rewelacyjna... Agnieszka Najlepsi (1) Ta szkola jest fantastyczna! 1. Profesjonalne i "ludzkie" podejscie do... Zadowolona POLECAM (1) Stanowczo polecam szkołę kierowców al-kar szkoła super wykłady prowadzone... Tomasz K. Pozytywnie (1) Witam, chciałbym Ciebie zachęcić do skorzystania z tej szkoły :). Na... Bartłomiej Barzowski