ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Zachwycona ;) (2) Kurs odbyłam w innej szkole, lecz po 2 oblanym egzaminie postanowiłam... Katarzyna ALDA über alles:) (2) co tu dużo się produkować;) wykłady prowadzone w miłej atmosferze, jazdy z p.... Piotr A. super!!! (2) jestem osobą świeżo po egzaminie. "wyszłam" co prawda z innej szkoły, ale... MartaP
Kacha - opinia (2) Jeśli ktoś ceni profesjonalizm, mega zorganizowanie, punktualność, klarowność... Kacha TAK TAK TAK! (2) Jesli uczyc sie jezdzic to tylko w ALDZIE:) Super atmosfera na wykladach.... Agata Kujawa Polecam szkołę! Pan Artur to instruktor najbardziej wyluzowany, (2) ze wszytkich z jakimi miałam okazję się uczyć, dzięki czemu nauka jest na... Magda Solidna Firma :-) (2) Korzystałam z lekcji dodatkowych u Pana Artura, Pan jest punktualny i... Monika Polecam! (2) Zgadam się z wszystkimi pozytywnymi opiniami. Wyniki mówią same za... Asia Bosek Pan Artur-mistrz nauczania (2) Ach, jak tylko widzę bordowe Maserati Grande Punto :) to od razu patrze czy... Michał pawlaq BYŁO SUPER! (2) Polecam. ALDA to genialna szkoła.... Pan Artur jest super; wszystko dokładnie... Paweł Szumo mam uż to co chciałem (2) zdałem już prawko tylko troche mi nie poszło za pierwszym ale każdemu się... Marcin M Rafał Osiński - opinia (2) Super! Byłem, Pan Artur doskonale tłumaczy i świetnie jeździ. Dostosowuje... Rafał Osiński :) (2) polecam wszystkim ten osrodek szkolenia kierowcow:) a tazke jazdy z panem... Tomek no ba no raczej! (2) gdy ci smutno gdy ci zle to do ALDY zapisz sie! a tak na serio,... dagmara Gosia - opinia (2) Witam, polecam naukę w ALDZIE. Cierpliwość, otwartość na pytania oraz... Gosia POLECAM (2) Witam, z samochodem zetknęłam się po raz pierwszy w Aldzie i mimo, że należę... magda Warto uczyć się w ALDZIE! (2) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem, cieszę się bardzo i wciąż... Marta cd (2) Chciałabym tylko dodać, że jazdy rozpoczynają się punktualnie i nigdy nie... KK Prawko tylko z ALDĄ....i Panem Arturem:-) (2) OSK Alda daję same najwyższe noty, ponieważ: 1. Zajęcia teoretyczne świetnie... cocacabana :) POLECAM ALDĘ (2) Gorąco polecam ALDĘ i lekcje u p.Artura.Miła i bezstresowa atmosfera, dogodne... milena