ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

POLECAM !!! (2) Wzorowe szkolenie na przyszłego kierowce dzięki profesjonalnej kadrze z... Piotr POLECAM :) (2) Co tu dużo mówić. Atmosfera super, wykłady sprzyjające nauce na poczekaniu... Karolina D. Emila - opinia (2) Pan Artur jest najlepszym dowodem na to, że każdego można nauczyć jeździć ;)... Emila
Polecam! (2) Zdałem za pierwszym razem. Słynna teoria, prowadzona prze pana Artura... Paweł Teoria i praktyka (2) Polecam bardzo wszystkim OSK ALDA,atmosfera nawet lepsza niz w domu zwlaszcza... Edyta Kreft Podziekowania dla pana Artura (2) Dziekuje panu Arturowi za za swietne przygotowanie do egzaminu zdalam za... Ania Jak kurs Prawa Jazdy to tylko z Aldą !!!!!!! ;) (2) Wykłady przeprowadzane w miłej atmosferze, z poczuciem humoru a co... Artur.K ! (2) Dżisabel pozdrawia Pana Arturka!!!! instruktor marzeń! i pochlaniacz... Dżisabel Najlepsi z najlepszych!!!:) (2) Wprawdzie "prawko" zdobyłam dzięki nauce w innym OSK, ale szczęśliwie... Kasia Super nauka (1) Hura.Zdałam dzisiaj za pierwszym razem.Jeszcze raz hura i wielkie dzięki dla... Elżbieta Świetna szkoła !!! (2) Dzięku nauce w tym OSK byłem dobrze przygotowany do egzaminu i zdałem za 1... Łukasz M. POLECAM PANA WOJTKA (2) Dzieki profesjonalnej nauce, pełnej cierpliwości i humoru, zdałam ZA... Ewelina R. Pełen profesionalizm! Duży pozytyw!!! Polecam!!! (2) Wykłady z Panem Arturem, jego styl prowadzenia oraz godziny zajęć SUPER, jak... Michał IDEALNIE !! (2) Teoria z panem Arturem to czysta przyjemność. Jazdy z panem Sławkiem to... RADEK SUPER SZKOŁA !!! (2) ZDAŁAM za pierwszym razem !!!Jutro odbieram prawko .Wielkie dzięki za... Anna Kolka GORĄCO POLECAM !!! (2) Witam, gorąco polecam kurs w ALDZIE:) Dziś właśnie zdałam egzamin, co prawda... Karolina S. Piotr Kusz - opinia (2) Polecam ten ośrodek świetne przygotowanie do egzaminu w ostatni wtorek zdałem... Piotr Kusz Polecam! (2) Dzięki wspaniałym instruktorom - p. Arturowi (wykłady) i p. Wojtkowi (auto)... Stanisław Polecam (2) Z czystym sumieniem polecam ośrodek szkolenia kierowców "ALDA". Po wykupieniu... Jarek Polecam! (2) Świetne przygotowanie do egzaminu, teoria z Panem Arturem bez zarzutów,... Monika ;)