ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Polecam ; ) (2) Co tu dużo mówić.. Jestem bardzo zadowolona. Teoria u Pana Artura zawsze... Jowita ; ) Polecam.!!! (2) Dzieki B Dobrym instruktorom Pan Artur i Tomasz Zdalem Za 1 razem... Bardzo... Krystian Pietrzak Marcin- opinia (2) Chciałbym podziękować jeszcze raz panu Arturowi za wykłady oraz pani Małgosi... Marcin Szczupał
Beny POLECA ! : ) (2) Ośrodek pełen humoru, zajęcia teorytyczne prowadzone przez Pana Artura były... Beny pozdrawiam pana Artura (2) szkoła alda super, godna polecenia. nie wiem co wiecej napisać, dzisiaj... marta Łukasz - opinia (2) Osk Alda to naprawdę solidna firma Pan Artur genialny nauczyciel zarówno w... Łukasz Polecam z całego serca (2) Naprawdę Alda świetnie uczy. Pan Artur wspaniale wszystko wyjaśnia na... Aśka Ondeasz - opinia (2) Polecam serdecznie jazdy z p. Arturem, ponieważ jest on bardzo wyrozumiały... Ondeasz Szczególnie polecam ośrodek! (2) Po kilku latach przerwy ponownie zabrałem się za prawo jazdy. Miałem... Piotr Kochanowski milosz - opinia (2) Witam moge polecic ta szkole z czysty sumieniem fachowe podejscie, mila... milosz Polecam (2) Egzamin zdałem za pierwszym razem pomimo około 10-miesięcznej przerwy już po... Michał Głowacki :-)) (2) Brałam dodatkowe nauki jazdy u pana Artura. Zdałam egzamin bez najmniejszych... Agnieszka (TangoMode by aga) Polecam OSK ALDA !! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić OSK ALDA a w szczególnpości jazdy z p.... Ada Polecam !!! (2) Chciałam zrobić kurs na prawo jazdy i trafiłam do ALDY, bo miałam blisko.... Renata Polecam :) (2) Uczucie po zdaniu egzaminu pierwsza klasa, jak i jakość szkolenia.Bardzo... Wojtek z K.J ALDĘ polecam tak gorąco, jak lipcowe slońce :) (2) nie jest ważne to za którym razem się zdaje, lecz liczy się wynik :) dziękuję... Karolina W - kierowca :) Polecam OSK ALDA!!!!!! (2) Zdecydowanie polecam ten ośrodek.Dzisiaj zdałam egzamin i to za pierwszym... Marlena super szkoła;) (2) Zdecydowanie polecam wszystkim ten ośrodek. Teoria prowadzona przez pana... Magda POLECAM !!!! Zdecydowanie POLECAM !!! (2) Po pierwsze: Bardzo dziękuje za naukę Pani Małgosi i Panu Arturowi. Po... Małgorzata K. Polecam! (2) Wreszcie mogę się tu wpisać. Czekałam na to naprawdę długo. Dzisiaj zdałam... Sonia H.