ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Gorąco polecam (2) Gorąco polecam OSK ALDA za fachowość,świetny kontakt, doskonałe przygotowanie... Michał Koreń ALDA (2) Wystawiam "Aldzie" wynik jak najbardziej POZYTYWNY :) i nie ma w tym żadnej... Paulina Polecam ! (2) Bardzo profesjonalny zakład , miła atmosfera. Na egzaminie nie będziecie... Marek S
Lidia - opinia (2) Witam! Ten ośrodek szkolenia poleciła mi znajoma i jestem jej wdzięczna... Lidia Błażej - opinia (2) Po 3 niezdanych egzaminach, zmuszony byłem zapisać się na 5 obowiązkowych... Błażej Opinia o szkole jazdy (2) Witam serdecznie, panie Arturze chcę jeszcze raz bardzo serdecznie... Kiełkiewicz Krystyna Justyna - opinia (2) Dziękuję Panu Arturowi za "wybicie" mi z głowy zbyt częstego wciskania... Justyna Polecam gorąco!!!! (2) Jeżeli się boicie i uważacie ,że prawko to nie dla Was----polecam OSK ALDA!... Beata Rychlicka Bardzo polecam!! (2) Dzięki bardzo dobrej nauce jazdy p.Artura i p.Wojtka zdalem za pierwszym... Maciek WIELKIE DZIĘKI :))) (2) Panie Arturze-serdecznie dziękuję!!!Jest Pan-serdecznym,profesjonalnym i... Monika M. AniaKib - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa, punktualność , uczciwość.Polecam, dzięki tej... AniaKib Polecam Pana Artura i ALDĘ (2) Zdecydowanie polecam wszystkim ALDĘ, dziś zdałam egzamin za pierwszym razem,... Monika N. Darek Z. - opinia (2) Polecam gorąco, podchodziłem do egzaminów praktycznych kilka razy. Mimo iż... Darek Z. OSK ALDA GODNA POLECENIA (2) Zdecydowanie polecam OSK ALDA.Profesjonalnie prowadzone wykłady przez Pana... wiesława kucharska Polecam (2) Kurs w tej szkole był przyjemnością, wliczając w to czas spędzony na uczeniu... Pabloo zdecydowanie polecam ALDĘ (2) Dziś zdałam (za pierwszym razem!!!), a to dzięki panu Arturowi, którego... Małgorzata Polecam (2) Polecam OSK ALDA, przyjemne teorie z panem Arturem, pan Rafał nauczył jeździć... Janek Polecam ! (2) Szkoła naprawdę godna polecenia. Profesjonalnie prowadzone wykłady i jazda.Z... Agnieszka Polecam Pana Artura :) (2) Cierpliwość, sumienność, opanowanie, wysoka jakość nauczania, umiejętność... Dorotka Polecam ; ) (2) Co tu dużo mówić.. Jestem bardzo zadowolona. Teoria u Pana Artura zawsze... Jowita ; )