ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Plecam ALDĘ:) (2) Odbyłam kurs w innym ośrodku i byłam średnio zadowolona z zajęć praktycznych... Magda Polecam!! (2) Do osk ALDA trafiłam po skończeniu kursu w innym ośrodku dość zrezygnowana i... Justyna Polecam!! (2) Polecam ALDĘ!! Pan Artur prowadzi zajęcia rzeczowo, na temat i zabawnie. Mało... paula
polecam! (2) Teoria z P. Arturem + praktyka z P. Gosią = 6+ egzamin zdany za pierwszym razem Aneta Polecam! (2) Gorąco polecam Aldę! Zajęcia przeprowadzone rzeczowo w milej atmosferze. Pan... Piotrek Violetta-opinia (2) Wszystkim polecam kurs w ośrodku ALDA! Szczególne podziękowania należą się... Violetta K Damian - opinia (2) Polecam bardzo dobzi Instruktorzy Damian Bardzo ladnie (2) Profesjonalna obsługą z nutka humoru ; ) Instruktorzy wykwalifikowani i... Marcin Promiński Polecam ALDĘ!!! Warto!!! (2) Egzamin zdałam za 2 razem , chociaż zaliczam się do tych " trudnych "... Aleksandra Łebek Ogromne podziękowania;))) (2) Do Aldy trafiłam po 3 nieudanych egzaminach, kiedy szukałam szkoły na kurs... Kamila warto! (2) wykłady z panem Arturem to czysta przyjemność, a instruktorzy są bardzo... Ewa ZADOWOLONA ABSOLWENTKA (2) Dzisiaj zdałam egzamin za drugim razem. Jestem bardzo zadowolona z OSK ALDA.... Joanna D. Michał - opinia (2) Pan Artur jest wspaniałym instruktorem. Posiada ogromną wiedzę i... Michał Agnieszka (2) Wykupiłam tylko 10godzin - cena godna pochwalenia...i zdałam za pierwszym... Agnieszka K !!! GORĄCO POLECAM !!! (2) Całkowicie polecam!! Jeżeli chcecie uczyć się z przyjemnością i do tego zdać... Max Kamila - opinia (2) Jeździłam z Panem Arturem 4h i zdałam :) Zanim zdałam jeździłam z innymi... Kamila Ania - opinia (2) Wszystkim polecam kurs w ośrodku ALDA! Przemiła atmosfera zajęć teoretycznych... Ania POLECAM!!! (2) Zacznę od tego, iż z racji obecnego miejsca zamieszkania szukałam szkoły z... Agnieszka Świetna robota (2) Teoria prowadzona w bardzo ciekawy sposób, wszystko dokładnie omówione. Jazdy... Patryk Mateusz - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony, ze szkolenia w OSK ALDA obsługa świetna i bardzo... Mateusz