ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Jeszcze raz bardzo dziękuję ! :) (2) Wszystkim którzy zastanawiają się nad wyborem OSK śmiało mogę polecić ALDĘ !... Ewa POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) BARDZO BARDZO BARDZO POLECAM OŚRODEK ALDA !!!!!!! PAN ARTUR TO MISTRZ W... MARTA Polecam! (2) Kurs u Pana Artura to czysta przyjemność - zarówno w przypadku teorii, jak i... Asia
Mariola opinia na temat ALDA (2) Do OSK ALDA trafiłam przez przypadek. Po zakończeniu kursu w innym ośrodku po... mariolazdr NAJLEPSI :)! (2) Jak najbardziej POLECAM ten ośrodek!! :) Pełen profesjonalizm połączony ze... Katarzyna :D ALDA :) (2) Witam :) chciałabym podziekowac Panu Arturowi i Panu Marcinowi za wspaniale... Patrycja :D POLECAM NA MAXA!!!!! (2) POLECAM JAKO JEDYNY W GDAŃSKU OŚRODEK SZKOLENIA ALDA!!! KURS MIAŁAM W INNYM... OLCIA Anita - opinia (2) Wielkie dzięki, zdałam za drugim razem. Polecam ośrodek ALDA ,wykłady super... Anita SUPER!!! (2) Polecam wszystkim!!! Super prowadzone zajęcia zarówno teoretyczne jak i... Ewa W 100% polecam!!! (2) Witam! Piszę dopiero teraz,bo po egzaminie byłam chyba w takim szoku, że nie... Karolina C. Ośrodek godny polecenia (2) Świetnie przekazana teoria przez Pana Artura, na luzie i z humorem:)... Karolina B Dziękuję ! (2) Niestety kurs prawa jazdy zaczęłam w innym ośrodku (czego żałuję), do ALDY... A. Pełen profesjonalizm (2) Z czystym sumieniem polecam kurs prawa jazdy w tej szkole. Bezwzględnie na... M. Michalak Serdecznie Polecam OSK ALDA ! (2) Zaczęłam swoją przygodę w innym OSK ( O wiele tańszym), niestety z powodu... Asia Ania - opinia (2) Szkoła naprawdę rewelacyjna, zdałam za pierwszym razem :):) Nie ma dużo do... Ania SUPER EXTRA ODLOTOWO :D (2) Mogłabym pisać i pisać o ALDZIE :D jestem bardzo zadowolona, teoria minęła w... Ania & Monia & Radek Podziękowania (2) Dziękuje ALDZIE za bardzo dobre przygotowanie mnie do egzaminu.Podejście... Łukasz Gorąco polecam ;) (2) Doskonałe przygotowanie teoretyczne przez Pana Artura i również znakomite... Karol :) (2) dobrze, że trafiłam na ALDĘ, egzamin w PORDZIE zdany błyskawicznie :) po... Paula N :) Dodatkowe godziny (2) Wszystkim wybierającym się na kurs prawa jazdy polecam OSK ALDA. Jak tylko... Aneta T.