ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Wszystkim polecam OSK ALDA! (2) Głównym atutem OSK ALDA jest profesjonalne podejście do kursanta zarówno od... Agnieszka H. :) (2) Jestem pozytywnie zaskoczona.Dzięki cennym uwagom i cierpliwości Pana Artura... A Dodatkowe godzinki (2) Wszystkim niezdecydowanym polecam ALDE ze względu na wysoki poziom nauczania,... Ewelina
Rewelacja!!! (2) Nagłówek powinien wystarczyć bo tak najlepiej opisać ten ośrodek. Pan Artur... Szymon WSZYSTKIM OGROMNIE POLECAM TĄ SZKOŁĘ! (2) Tak jak już napisałam w nagłówku " WSZYSTKIM OGROMNIE POLECAM TĄ SZKOŁĘ"... Malwina Trafiony wybór !!! (2) Kurs zaczęłam pod wpływem namów ze strony rodziny, ale nie żałuję, ponieważ... Pani Asia :) Refleksje młodego kierowcy :) (2) Witam! Pierwsze co napisze to wielkie podziękowania za poświęcony czas na... Łukasz - grupa z Niedźwiednika Karolina Chyła - opinia (2) Witam! Bardzo polecam!!! Jestem bardzo wdzięczna za poświęcony mi czas, dużo... Karolina Chyła Polecam (2) Zdałem elegancko za pierwszym . Szybki , porządny kurs prawa jazdy. Marcin Dziękuje za 2h jazd dodatkowych (2) Polecam z względu na to, że przed samym egzaminem dla pewności wolałem sobie... Patryk Najlepsza szkoła jazdy na którą mogłem natrafić :) (2) Polecam wszystkim tą szkołę jazdy, z uwagi na profesjonalne nauczanie,... Piotr Prawo jazdy w kieszeni a to tylko dzięki Panu Arturowi :-) (2) Egzamin zdany za drugim razem ale tylko dlatego że nie trafiłam do Aldy na... Kamila Habier Polecam Kurs w ALDZIE (2) Jestem świeżo upieczoną absolwentką kursu i kierowcą :-) wszystkim... Monika Pierwsze podejście i od razu sukces :D (2) Zdałem bez problemu za PIERWSZYM RAZEM, dzięki naprawdę fantastycznym... Wojciech Rosener LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁEM! (2) Moje odczucia po zakończeniu współpracy z ALDĄ są niesamowicie pozytywne!... Jakub R. NAJLEPSI !!! (2) Artur - SUPER wykładowca ! Marcin - jak dla mnie GENIALNY instruktor. Pełen... Monika S. DZIĘKUJĘ I POLECAM INNYM (2) Kompetencja, profesjonalizm, a wszystko prowadzone w przesympatycznej... Asia POLECAM! (2) Kurs u Pana Artura to przyjemność, aż szkoda że się skończył.. Wszystko... Justyna Filbrandt Polecam (2) Wiedziałam,ze zdobycie prawka w moim przypadku nie będzie łatwe. Szkołę... Asia Spoko (4) Kurs zacząłem w lipcu,ale wiadomo-wakacje ; ) Wykłady prowadzone przez szefa... Bisu