ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Polecam! (2) Pełen profesjonalizm oraz ogromny poziom luzu i humoru. Brałem jazdy... Rafał Polecam!!! (2) Polecam ALDĘ wszystkim, również tym (podobnym do mnie), całkowicie... Agnieszka Alda (2) Najlepszy ośrodek Szkolenia Kierowców, z najlepszymi instruktorami , Polecam... Michu
dziękuję za cierpliwość (2) u Pana Artura uczyłam się się jeździc po Gdansku chociaż kurs prawa jazdy... Joanna Dorota - opinia (2) Gdy emocje już opadły (a papier w końcu się robi w fabryce papierów... Dorota polecam... (2) polecam ten ośrodek, pan Artur za świetne wykłady , nauka i miła atmosfera... Beata Polecam (2) Wzięłam kilka dodatkowych godzin jazdy i polecam każdemu, cierpliwe... Emi Dziękuje Alda! Polecam wszystkim (2) Chciałbym bardzo podziękowac Panu Arturowi i Panu Adrianowi. za czas który... Nikos Kowalczuk Świetna szkoła (2) Przyjazna atmosfera, bardzo profesjonalna i co najważniejsze efektywna nauka... Michał Dziękuję,dziękuję i jeszcze raz dziękuję! (2) Jestem niesamowicie wdzięczna Panu Arturowi za to,że dzisiaj śmiało jeżdżę po... Marta REWELACJA (2) Polecam Zdałam egzamin perfekt. Pani Małgorzata Lewandowicz? Przemiła osoba,... Gosia T ocena instruktora (3) Jeżdziłem z panem Arturem i polecam każdemu!!!!Fachowa ,konkretna,życiowa i... Paweł Buraczewski Dziękuję za nauke. (2) Dziękuje bardzo, i polecam z czystym sumieniem. Obsługa pierwsza klasa.Nie... Marek Wielkie dzięki Panie Arturze !!! (3) Polecam OSK ALDA – przede wszystkim Pana Artura. Regulaminowe 30... Krystyna aga - opinia (2) Witam wreszcie mi się udało ! Dzięki pomocy Pana Artura za kolejnym... aga Serdecznie Polecam OSK ALDA ! (2) Witam, w piątek zdałem egzamin teoretyczny za pierwszym razem a wczoraj... Paweł Zdecydowanie polecam! (2) Jestem już absolwentem ALDY i bardzo wysoko oceniam część teoretyczną i... Olek Dziękuję bardzo za prawo jazdy w 4 miesiące :) (2) Przed przyjściem do ALDY nigdy nie siedziałam za kierownicą. Dziękuję bardzo... Justyna Polecam z czystym sumieniem!!! (2) Polecam wszystkim kurs w ALDZIE! Co prawda zajęło mi trochę czasu zdanie... Aneta Polecam wszystkim! (1) Bardzo, bardzo polecam wszystkim OSK ALDA! Byłam na kursie nauki jazdy w... Ina