ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Polecam (2) Z czystym sumieniem polecam ośrodek szkolenia kierowców "ALDA". Po wykupieniu... Jarek Polecam! (2) Świetne przygotowanie do egzaminu, teoria z Panem Arturem bez zarzutów,... Monika ;) WSPANIAŁY OSK ALDA!!! (2) Chcecie zdobyć prawo jazdy? Zapiszcie się do ALDY, Spoko wykładowca pan Artur... Kierowca;)
sprawdziłem i polecam! (2) Na początku się pochwale, dziś zdałem egzamin na prawo jazdy:) - co prawda za... vojtec PAN WOJTEK- SUPER INSTRUKTOR!!!!!!!!!!!! (2) Jest rewelacyjny w sposobie podejścia do kursanta a jego łagodne usposobienie... KASIA J. super instruktor (2) Jeśli ktoś poszukuje dobrego instruktora to polecam pana Wojtka nie będą to... Ania Polecam! (2) Polecam wszystkim Pana Artura! Dobrze uczy i jest sympatycznym facetem! Na... Natalia Pełen profesjonalizm ! (2) Wykłady prowadzone prze pana Artura w sposób bardzo ciekawy i interesujący,... jk Super ! (2) W ALDZIE wzięłam dodatkową jazdę przed drugim podejściem do egzaminu i był to... Magda Superascie (2) Mimo, ze kurs ukonczylam bardzo pomyslnie pol roku temu, dopiero teraz daje... Ania Goraco polecam! (2) Wykłądy prowadzone w bardzo przystępny sposób, z humorem. Jazda bezstresowa.... Asia POLECAM (2) Bardzo miło, szybko i sprawnie. Wykłady prowadzone bardzo fachowo i często... Ania POLECAM! (2) Fachowo, sympatycznie, szybko. Wg mnie wzorowo przeprowadzony kurs.Egzamin... Maja polecam (2) Robilem prawko w Aldzie i polecam. Wyklad u Pana Artur - Super. Jazdy... Mirek krotko i na temat :D rewelacja (2) Teoria u Pana Artura nie byla nudna ze chcialo sie spac,wszystko poparte... Dawid POLECAM!!!! (2) Witam! Kiedy na Oruni Górnej Alda otworzyła swój ośrodek,to nawet tego nie... Maria ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM ;) (2) Nic dodać, nic ująć !!! Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne (i moje... Kasia Pozdrawiam prawie światecznie ;-) (2) Nie wiedzialam ,ze tutaj takie zywe dyskusje sie tocza o Aldzie ;-) Jesli o... Dorota Kuba Orunia - opinia (2) Uczęszczałem na kursy na Oruni Górnej, skusiła mnie promocyjna cena oraz... Kuba Orunia POLECAM!!! (2) zdalem za drugim razem poniewaz za pierwszym poprostu zjadl mnie stres,jazdy... oskar