ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

WSPANIAŁY OSK ALDA!!! (2) Chcecie zdobyć prawo jazdy? Zapiszcie się do ALDY, Spoko wykładowca pan Artur... Kierowca;) sprawdziłem i polecam! (2) Na początku się pochwale, dziś zdałem egzamin na prawo jazdy:) - co prawda za... vojtec PAN WOJTEK- SUPER INSTRUKTOR!!!!!!!!!!!! (2) Jest rewelacyjny w sposobie podejścia do kursanta a jego łagodne usposobienie... KASIA J.
super instruktor (2) Jeśli ktoś poszukuje dobrego instruktora to polecam pana Wojtka nie będą to... Ania Polecam! (2) Polecam wszystkim Pana Artura! Dobrze uczy i jest sympatycznym facetem! Na... Natalia Pełen profesjonalizm ! (2) Wykłady prowadzone prze pana Artura w sposób bardzo ciekawy i interesujący,... jk Super ! (2) W ALDZIE wzięłam dodatkową jazdę przed drugim podejściem do egzaminu i był to... Magda Superascie (2) Mimo, ze kurs ukonczylam bardzo pomyslnie pol roku temu, dopiero teraz daje... Ania Goraco polecam! (2) Wykłądy prowadzone w bardzo przystępny sposób, z humorem. Jazda bezstresowa.... Asia POLECAM (2) Bardzo miło, szybko i sprawnie. Wykłady prowadzone bardzo fachowo i często... Ania POLECAM! (2) Fachowo, sympatycznie, szybko. Wg mnie wzorowo przeprowadzony kurs.Egzamin... Maja polecam (2) Robilem prawko w Aldzie i polecam. Wyklad u Pana Artur - Super. Jazdy... Mirek krotko i na temat :D rewelacja (2) Teoria u Pana Artura nie byla nudna ze chcialo sie spac,wszystko poparte... Dawid POLECAM!!!! (2) Witam! Kiedy na Oruni Górnej Alda otworzyła swój ośrodek,to nawet tego nie... Maria ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM ;) (2) Nic dodać, nic ująć !!! Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne (i moje... Kasia Pozdrawiam prawie światecznie ;-) (2) Nie wiedzialam ,ze tutaj takie zywe dyskusje sie tocza o Aldzie ;-) Jesli o... Dorota Kuba Orunia - opinia (2) Uczęszczałem na kursy na Oruni Górnej, skusiła mnie promocyjna cena oraz... Kuba Orunia POLECAM!!! (2) zdalem za drugim razem poniewaz za pierwszym poprostu zjadl mnie stres,jazdy... oskar super (2) Z Panem Arturem jeżdziłam już dawno temu i w innej szkole, ale do tej pory... Ania Pawlicka ZDAŁAM! Dziękuję Radku! (1) Zdałam za drugim razem, gdyż na pierwszym egzaminie poległam na placu, czyli... Ania L.