ALDA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Emilii Hoene 6

Z ALDA SIĘ ZDAJE ZA I RAZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Jestem kolejna osobą, które zdała za pierwszym razem po kursie w OSK ALDA. P.... Kasia Sz. goraca polecam (2) Goraco polecam ALDE. Pelen profesjonalizm, podczas jazd bardzo mila... Arkadiusz Polecam na 100% (2) W ALDZIE uczyłem się teorii przekazanej nieraz w zabawny sposób i jeździłem... Piotr M.
Jest Oki (2) Po długiej przerwie od podstaw uczyłam na nowo oswajać z samochodem i wkońcu... EwaT W 100 %-ach polecam (2) Kurs prawa jazdy odbyłam w innym osk, jednak dodatkowe jazdy wykupiłam w... Justyna S.-Justy$ka Polecam "Aldę" (2) W "Aldzie" wykupiłam dodatkowe lekcje jazdy. Zajęcia odbywały się w miłej,... Paulina ;) (2) Miła Atmosfera :p Pan Artur bardzo mocne nerwy do mnie zwłaszcza :P:P:P... Patrycja Gorąco polecam!!! (2) Dzisiaj zdałem za pierwszym razem!!! A wszystko to dzięki Panu Arturowi.... Maciej Major Wesołowski Polecam!!! (2) Kurs robiłam w innym ośrodku,ale od początku jeździłam z Panem Arturem.To... Ania Tobiańska Ania K. - opinia (2) Podpisuje sie pod wczesniejszymi opiniami!!! Kurs zrobilam w innym osrodku,... Ania K. Z czystym sumieniem POLECAM :D (2) Zarówno Artur jak i Radek to bardzo dobrzy instruktorzy :) Atmosfera na... Pawel Sz. Lepiej chyba się nie da!!!! (2) Powiem krótko - czysty profesjonalizm, Instruktorzy rewelacyjni, zdałem za... Sebastian Najlepsi Instruktorzy w Trójmieście! (2) 8 lat temu byłam kursantką innego ośrodka szkoleniowego z Arturem miałam... Asia Szopińska nanana :) (2) ja też jeździłam z panem Arturem. śmiesznie było , :) pan zawsze od rana... MagdaLena Lichtarska Moja opinia ;) (2) 20 marca zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem ;) Nie stałoby sie to... Łukasz Fritza ŚWIETNY OŚRODEK i INSTRUKTORZY:)! (2) Wlasnie wrócilem ze zdanego egzaminu:)!Naprawde super instruktorzy, a w... Lisek Polecam! (2) Jeździłam z P. Arturem - jest świetnym instruktorem, fajna atmosfera podczas... Magda Magda - opinia (2) ojj wstyd powiedziec za ktorym razem i po jakim czasie zrobilam prawo jzdy... Magda Moja opinia ;) (2) Mimo, że jestem panią w średnim wieku Pan Artur potrafił nauczyć Mnie jeździć... Małgorzata Fritza Karolina - opinia (2) Jeżdziłam z p.Arturem w innym ośrodku szkoleniowym jest fantastycznym... Karolina