Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

Patrycja - opinia (1) Profesjonalna obsługa, dziewczyny zawsze uśmiechnięte i miłe. Piękne... Patrycja Krystyna - opinia (1) Bardzo miłe podejście, zawsze miła obsługa. Każdy traktowany indywidualnie i... Krystyna Anita - opinia (1) Najlepszy Salon jaki znam, klimat swój, ciepły, miły! Obsługa i kontakt... Anita
Beata - opinia (1) Polecam to miejsce. Jest cudowna, pełna ciepła, zrozumienia i oddania dla... Beata Ania - opinia (1) Bardzo polecam masaż w tym salonie. Pani Magda jest bardzo miłą, kompetentną... Ania Kasia - opinia (1) Korzystalam juz nie raz z uslug tego Salonu! Jestem bardzo zadowolona,na... Kasia Kasia - opinia (1) Korzystalam juz nie raz z uslug tego Salonu! Jestem bardzo zadowolona,na... Kasia Alina - opinia (1) Z czystym sumieniem moge powiedzieć, ze uwazam salon Allure za najlepszy w... Alina Justyna - opinia (1) Pani Aneta wykonuje Najlepszy makijaż permanentny! Przyszłam na brwi z... Justyna Elwira - opinia (1) Nie ma lepszych pracowników jak w firmie Allure, dziewczyny zawsze... Elwira Elwira - opinia (1) Salon jest cudowny, czysty, pachnący po prostu z klimatem. Zawsze pod dane... Elwira Mariolka - opinia (1) Piękne rzęsy od Pani Nikolii️ Polecam jestem bardzo zadowolona. Miła... Mariolka Magda - opinia (1) Zdecydowanie polecam !!! Natalia, Madzia, Anetka - SUPER Magda Catrin - opinia (1) Polecam z całego serca obsługa bardzo miła,wystrój śliczny,czysto,higienicznie ️ Catrin Ewa - opinia (1) To wspaniałe magiczne miejsce, w którym swoje umiejętności i serce oddają... Ewa Mirek - opinia (1) Pani Magda wykonuje swój zawód perfekcyjnie dla ciała i duszy Żeby zrozumieć... Mirek Ania B - opinia (1) Bardzo polecam salon, zwłaszcza masaże u pani Magdy, która wie co robi! Bez... Ania B Łukasz - opinia (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług masażu u Pani Magdy. Mogę powiedzieć że... Łukasz Małgosia - opinia (1) Pani Magda świetna masażystka! Potrafi pomóc w przypadłościach bólowych.... Małgosia Kinga - opinia (1) Permanentny brwi u P. Anetki to bajka. Profesjonalizm w pełni I mam spokój z... Kinga