Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam masaże Pani Magdy,której profesjonalizm i zaangażowanie... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Magdę,której profesjonalizm i zaangażowanie... Agnieszka Edyta - ocena (1) Od jakiegoś czasu chodzę do Pani Magdy na masaż i falę uderzeniową. Pani... Edyta
P.Halina - ocena (1) Wykonalam u Pani Anety makijaz permanentny brwi. Z calego serca polecam, jest... P.Halina Danuta - ocena (1) Zrobiłam u Pani Lenki pedicure malowaniem hybrydowym ,jestem bardzo... Danuta Kasia - ocena (1) Polecam z całego serca salon kosmetyczny Allure!Pełen profesjonalizm.... Kasia Patrycja - ocena (1) Perfekcyjny makijaż permanentny. Najpierw zrobiłam tylko brwi,ale byłam tak... Patrycja Ewelina - ocena (1) Polecam masaż u P. Magdy- pełen profesjonalizm. Dziękuje ! Ewelina Anna Stanisławek - ocena (1) Do Magdy wracam z radością. Profesjonalny masaż i wiedza dzięki, której można... Anna Stanisławek Klientka - ocena (1) Jestem stała klientka Studia kosmetycznego Allure. Usługi są wykonywane... Klientka Basia - ocena (1) Pani Magda jest profesjonalistka, po wykonaniu masażu ból powoli przechodzi a... Basia Judyta - ocena (1) Polecam tatuaż permanentny brwi. Brwi wyglądają idealnie, są podkreślone i... Judyta Mariola - ocena (1) Wczoraj była pierwsza wizyta z studio jestem pod mega wrażeniem ledwo... Mariola Magdalena W. - ocena (1) Naprawdę rewelacja, polecam wszystkim, którzy chcą zadbać nie tylko o swoje... Magdalena W. Julia - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście! Przemiła obsługa i świetnie wykonane paznokcie Julia KasiaLe - ocena (1) Moje ścięgno Achillesa nie było w lepszych rękach niż u Pani Magdy :)... KasiaLe lidka - ocena (1) Masaż kręgosłupa który miałam przyjemność przyjąć pomógł mi ogromnie, plecki... lidka lidka - ocena (1) Makijaż wykonywany w salonie p. Anetki jest bardzo trwały, pięknie... lidka lidka - ocena (1) Salon godny polecenia, usługi wykonywane bardzo profesjonalnie w miłej... lidka Katarzyna - opinia (1) Obsługa bardzo miła, masaż wykonywany profesjonalnie dający bardzo dobre... Katarzyna