Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

Kinga - opinia (1) Permanentny brwi u P. Anetki to bajka. Profesjonalizm w pełni I mam spokój z... Kinga Wioleta - opinia (1) bardzo polecam Panią Magdę masażystkę :) Wioleta Kinga - opinia (1) Do Pani Magdy na masaże chodzę regularnie od paru lat. Nie mogę opisać jej... Kinga
justyna - opinia (1) Pani Anetka delikatna i prigesjonalna kosmetyczka justyna justyna - opinia (1) Pani Anetka cudowna osoba....Polecam calym sercem ten salon:) justyna Krzysztof - opinia (1) Masaż u Pani Magdy - rewelacja. Stawia na nogi, wyprowadziła mnie już z... Krzysztof Marcin - opinia (1) Jak masaż to tylko tutaj ! Polecam Marcin Dar - opinia (1) Polecam wszystkim którzy szukają swojego salonu któremu można zaufać, do... Dar Patrycja - opinia (1) pełen profesjonalizm ! Wykonanie makijażu permanentnego u Pani Anety poleciła... Patrycja Klaudia - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem salonu.... Klaudia 100% polecam! (1) Profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera i rzetelnie wykonana praca... Marzka :-) Rewelacja (1) Polecam usługi Allure! Zawsze byłam bardzo zadowolona, w szczególności z... Magda W. Makijaż permanentny (1) Jestem stała klientka Studia Kosmetycznego Allure. Wszystkie usługi i zabiegi... Patrycja Z całego serca polecam ! (1) Z całego serca polecam salon Allure ! ❤️ Teraz już mogę nazwać się stała i... Angela żania - opinia (1) Korzystam z usług tego salonu już kilka lat. Jakość wg. mojej oceny jest na... żania Inna - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do klienta. Troska o dobre... Inna Numer jeden w Gdańsku! (1) Świetny gabinet kosmetyczny! Bardzo profesjonalne usługi i dużo atrakcyjnych... Beata Pełen Profesjonalizm! (1) Salon piękności z prawdziwymi specjalistami, w których rece nie boje się... Marta Zawsze z chęcią tam wracam! (1) Z całego serca mogę polecić to studio. Relaksujące otoczenie, można się... Ania Polecam! (1) Niesamowite miejsce w wyjątkowym klimacie! Zawsze pełen profesjonalizm :) Lena