Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

- opinia (1) Zawsze po wizycie w salonie Allure wychodzę szczęśliwa i zrelaksowana. Pełen... ☆☆☆☆☆ (1) Cudowne, klimatyczne miejsce. Przede wszystkim polecam makijaż permanentny.... Magdalena Profesjonalnie i w dobrej cenie (1) Bylam na masazu u Pani Magdy i na pewno bede odwiedzac regularnie. Ulga w...
Super salon (1) Profesjonalni pracownicy, niezwykle kulturalni mili. Atmosfera zawsze... Nina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zabiegów, z których korzystam w... Masaż (2) Serdecznie polecam masaż u Pani Magdy! Konkretna, kompetentna osoba z ogromną... Magda Marta - opinia (1) Polecam wszystkim ten salon! Ja zawsze wychodzę zadowolona. Widać że Panie... Marta Mega Salon, mega żona (1) Polecam salon Allure jako mąż zadowolone żony. Odwiedziła wiele salonów ale... Cezar. J Najlepsze! (1) Dziewczyny perfekcyjne w swym fachu, bardzo uprzejme i wesole. Gdy jest... Marysia makijaż permanentny brwi (1) kolejna wizyta u Pani Anety zaliczona :) jestem bardzo zadowolona z moich... joanna Super makijaż permanentny! (1) Niecały rok temu zdecydowałam się wykonać u Pani Anety makijaż permanentny, a... Magda Super salon profesjonalnie i Milo (1) Polecam salon Allure, trafilam bo przeczytałam w internecie o tytule... Katarzyna Polcam masaż Pani Magdy! (1) Z całego serca polecam masaż wykonany przez Panią Magdę. W salonie znalazłam... Beata Makijaż permanentny u Pani Anetki i paznokcie u Pani Nikoli !!! (1) Trafiłam do salonu z polecenia mojej przyjaciółki. I powiem szczerze , że... Agnieszka Najlepszy salon w całym trójmieście !!! (1) Jestem klientką salonu kosmetycznego Allure i z pewnością nie zamieniłabym go... Karolina Regulacja (2) Ten salon jest rewelacyjny, od jakiegos czasu odwiedzam obie Panie. Bardzo... Iza Regulacja brwi i wąsik (2) Jestem stałą klientką studia Allure i od samego początku jestem zadowolona z... Ada1998 Regulacja brwi i inne zabiegi kosmetyczne w Studio ALLURE (2) Regularnie odwiedzam salon kosmetyczny ALLURE w Gdańsku - Brzeźnie. Polecam z... BEATA kosmetyka (2) Pani Aneta bardzo starannie wykonuje swoja prace, wystroj za kazdym razem sie... pati Kosmetyka (2) Bardzo dziękuję Pani Aneto za wieloletnie zabiegi kosmetyczne z których... Asia