Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

zachwycona swoja nową fryzurką:D (1) DZIEKUJE P.MADZI ZA SWIETNY BALEJAŻ, ŚCIĘCIE WŁOSÓW :) JESTEM ZACHWYCONA ZE... KAROLINA Cud, miód i orzeszki (1) Madzie znam od podstawówki, z sympatii dawno temu zajrzałam do Jej salonu na... Dorota Polecam świadomie i z całego serca !!! (1) Jestem klientką od wielu lat. Zawsze siadam na fotelu i właściwie nie muszę... Agata
...bardzo dziekuje p.Madziu ;) (1) To byla moja pierwsza wizyta w salonie,na samym poczatku zachecil mnie... ...zadowolona.. Spalono mi włosy (2) To była moja pierwsza wizyta w salonie i zapewniam, że ostatnia! Nigdy... Diana Nie polecam (1) Byłam w omawianym salonie w dniu wczorajszym. Obsługiwała mnie fryzjerka o... rozczarowana CZARODZIEJKI !!!! (1) WITAM SERDECZNIE!!! Chodzę do p.Madzi już od wielu lat!!! I wciąż na mała... MARTA Karolina - opinia (1) Witam jestem klientką tego salonu od jakiegoś czasu, zawsze jestem zadowolona... Karolina Super:) (1) Witam jestem stałą klientką tego salonu, za każdym razem wychodzę bardzo... Anna PROFESJONALNY SALON (1) Wykonałam w gabinecie makijaż permanentny brwi.Efekt jest... Dianka Makijaż permanentny (3) Drogie Panie gorąco polecam makijaż permanentny w wykonaniu Pani Anetki. Rok... Aneta GORĄCO POLECAM ! (1) Jeśli nie macie możliwości relaksowania się w inny sposób, polecam wizytę w... Joanna Polecam! (1) Wizyta w gabinecie kosmetycznym to sama przyjemność. Oddałam się w ręce... Becia Ania - opinia (2) Od 13 lat przychodzę do Anety, a po powstaniu studia Allure nie szukam już... Ania POLECAM!!! (1) Gorąco polecam usługi kosmetyczne w tym salonie. Obsługa profesjonalna,... Kasia Małgosia - opinia (2) profesjonalne, miła obsługa duzy wybór usług, bardzo miła atmosfera,polecam... Małgosia polecam!!!! :) (2) gorąco polecam!! pełen profesjonalizm, można spokojnie iść, położyć się na... Hania Do kobiet potrzebujących relaksu !!! (2) Jeżeli jestem zmęczona albo mam złe dni najlepiej wypoczywam w studiu ALLUR.... Viola Rewelacja (2) Super salon.Miła atmosfera i klimat.Profesjonalnie wykonywane usługi oraz... Fragaria POLECAM!!! (1) Po latach nieregularnych wizyt u kosmetyczki znalazłam wreszcie taki gabinet... Ewa