Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

wyjatkowo (2) bardzo zostalam zaskoczona klimatem i obsluga w tym salonie-po prostu... Kasia Polecam (2) Witam! Korzystałam już z wielu salonów kosmetycznych-ale ten jest wyjątkowy... karin Klimatycznie i profesjonalnie!!!POLECAM! (2) Salon kosmetyczny Allure jest miejscem bardzo klimatycznym i relaksującym sam... Karolina
ZAPROSZENIE UPOMINKOWE (2) Dostałam zaproszenie na zabieg, na święta w prezencie. To był bardzo dobry... Katarzyna CZEKOLADOWA EUFORIA - polecam (3) Polecam ten zabieg! Warto zrobić coś dla siebie :-D jestem zachwycona zarówno... żuczek polecam zabieg dla pary (1) Polecam czekoladowy zabieg dla dwóch osób dusza i ciało odpoczywa, relaksuje... Magda Zabieg czekoladowy na twarz (2) Istny raj na ziemi! Z pewnością tu wrócę :) A. Czekoladowa Euforia (2) Byłam w Allure po raz pierwszy i z pewnością nie ostatni. Zabieg czekoladowy... Snoopy maja - opinia (2) Z okazji zbliżającego się Nowego Roku chciałabym,życzyć sobie przez cały... maja PERMANENTNY MAKIJAŻ (1) Nareszcie mam piękne brwi!!mija drugi miesiąc od makijażu permanentnego a ja... Magda Polecam panią Anetę! (1) Długo zwlekałam z podjęciem decyzji czy zrobić makijaż permanentny, bałam się... Ania POLECAM! (2) Jestem bardzo zadowolona po każdej wizycie.W salonie panuje bardzo miła... Ania "NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ" (2) Już od kilku lat korzystam z usług profesjonalnej kosmetyczki Anetki i nie... Dorotka od Andrzejka:) NAPRAWDE BARDZO POLECAM!!! (2) Korzystam z usług profesjonalnej kosmetyczki Anetki już od ok 4 lat i jestem... Marzenka :) pierwszy raz byłam u kosmetyczki (1) i teraz będę jej wierną klientką! Pani Aneta została dla mnie po godzinach,... Ak Polecam panią Magdę! (1) Dziewczyna ma talent, wyobraźnię, potrafi doskonale strzyc. Po Jej... Kasia SUPER PANI ANETKA - kosmetyczka !!! (1) Polecam ,polecam i jeszcze raz polecam !!! Poszłam z polecenia koleżanek... Paulina super !!! polecam wszystkim !! (1) Z usług Anetki skorzystałam (jak do tej pory) dwa razy . Po raz pierwszy... KASIA :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty zarówno u fryzjerki jak i kosmetyczki :)... :) Monia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim ten zakład,Magda jest super fryzjerką i super... Monia