Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

Monia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim ten zakład,Magda jest super fryzjerką i super... Monia POD WRAZENIEM :):):):):):):):)):) (1) U P.MADZI BYŁAM UMOWIONA NA FRYZURKE ŚLUBNA A U P.ANETKI MAKIJAŻ ...... DIANA WISNIEWSKA :) (1) Jestem zachwycona ! Atmosferą i spontanicznością ! Gorąco polecam, usługi... Paulina
joannag (1) Jestem niemile zdziwiona czytajac negatywne opinie (moze to zazdrosna... joannag PORAŻKA :((( (1) W salonie byłam tydzień temu, długo zastanawiałam się czy dodać swoją... Zawiedziona braki, braki... (1) brak kreatywności, brak poczucia stylu i wyposażenia salonu także brak. nie... Ewa Z. Po prostu SUPER (1) W dniu dzisiejszym byłam u Pani Anety na zabiegu "mikro". Wykonywałam ten... Dorota ilość nad jakość (1) w miarę mila atmosfera,choć mało kameralna z uwagi na ilość czekających już... Monique Studio na 6-tkę:) (1) Z usług Madzi korzystam już od dawna i zupełnie nie dziwi mnie fakt, że... Agnieszka Super (1) Odwiedziłam salon po raz pierwszy - fryzjera i kosmetyczkę i jestem pewna, że... Grażyna SUPER (1) Chodze na brwi do Allure i jestem bardzo zadowolona Zawsze mialam dobre brwi... Agnieeszkaa FANATYCZKI (1) OBIE PANIE TO FANATYCZKI W SWOIM ZAWODZIE-GORĄCO POLECAM Z KORZYSTANIA Z... KLIENTKA SALON DLA WYMAGAJĄCYCH !!! (1) Jestem nową klientką pani Anetki i muszę przyznać że jest najlepszą... Aleksandra Asia co kocha fiolet :) - opinia (1) Madzia - jestem jej wierna juz 7 rok. Dla mnie zaden inny fryzjer nie... Asia co kocha fiolet :) Praca=Pasja (1) Wystrój wnętrz fantastyczny,atmosfera wspaniała,usługi na najwyższym... zadowolona i na zawsze Wasza kli Co tu gadać trzeba przyjśc i się odmienić.POLECAM!!! (1) Jestem klientka Madzi od 10 lat i nigdy nie byłam nie zadowolona. Czasem... Aga Najlepszy ocena obowiazkowa!!! (1) Trzeba przyznać, że salon pierwsza klasa!!! Ostatnio byłam u Pani Magdy. I... Asia Gosia - opinia (1) Pani Magda jest bardzo sympatyczną osobą,i widać na pierwszy rzut oka,że... Gosia Atena338 - opinia (1) Rewelacja!To prawda ze Aneta robi najlepsze brewki:)a z Madzi uslug nie... Atena338 MAGIA (1) MAGIA-OBIE PANIE WIEDZĄ CO TO FACH-ZŁOTE RĄCZKI I U FRYZJERA I... SABINA KOŁOMYJEC