Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

REWELACJA ;) (2) Witam , jestem bardzo zadowolona z usług Pani Anetki . Miła i kompetentna... Sylwia Karolina - opinia (1) Korzystam z usług Salonu Allure razem z mamą od bardzo dlugiego czasu . Na... Karolina Bardzo polecam:) (1) Wszystkim polecam ten salon,pełen profesjonalizm fryzjerek jak i kosmetyczek.... Paulina
STAŁA KLIENTKA. (1) Od 9 lat jestem klientką Pani Anety . Jest świetną specjalistką . Nie... Patrycja PEŁEN PROFESJONALIZM ! (2) Od wielu lat korzystam z usług Pani Anetki i jestem bardzo zadowolona. Drogie... Antenka PANI MANUELA (2) WITAM SERDECZNIE Z CAŁEGO SERCA POLECAM" MEGA ZDOLNE DŁONIE "PANI MANUELI.W... BASIA Najlepszy salon fryzj.-kosmetyczny (2) Po roku korzystania z usług p. Anety ( kosmetyka) i p. Sylwi... Bożena PROFESJONALNIE I BARDZO SYMPATYCZNIE :) (1) Przejazdem i niemalże przypadkowo trafiłam w ręce Pani Sylwii,... Ola GoRąco POOOLECAM!!! (2) Super obsługa Pani Aneta, pełen profesjonalizm, wiedza, podejście do klienta... KriSs regulacja brwi z henna (2) Chodze do Allure regulowac brwi juz ponad rok. Obie Panie kosmetyczki sa... magda POLECAM !!! (1) Jestem stałą klientką w tym salonie. Ścina mnie P. Sylwia, robi rewelacyjny... Marta Wszystko ok (1) Miła obsługa, przystępne ceny, Pani ładnie mnie ścięła, jestem zadowolona :)... Ola Nowa Klientka (1) Witam serdecznie:) Wybieram sie do salonu "Allure"w najbliższy piątek.Nie... Justyna kosmetyka na 6+ (2) Nie niejednokrotnie korzystałam z uslug kosmetycznych i jestem bardzo... anna POLECAM p. ANETĘ !!! (2) Mam wykonany makijaż permanentny brwi metodą włoskową. Jestem zachwycona... Beata niestety na minus. (2) klientką salonu byłam dwukrotnie. w obu przypadkach celem mojej wizyty była... o. Serdecznie POLECAM!:) (2) Profesjonalizm, bardzo miła i cierpliwa obsługa, przyjemny i wesoły klimat :)... Natalia żałuje (1) moje włosy zostały w tym salonie zniszczone, kruszą się pasemka blond,... dziewczyna nie moge sie doczekac kolejnego spotkania :D (1) Dziekuje p.Madzi za swietny balejaż, ścięcie włosów :) jestem zachwycona... KAROLCIA ten i tylko ten salon! (1) Jestem stałą klientka w tym salonie. Pomimo iż mieszkam za granicą to robię... Oczarowana