Śmiech na sali :) (2) Bywałem w Olsenie kilka razy... Pojawiam sie tam znowu i oczom nie wierze :)... Krystian PIERWSZY I OSTATNI RAZ !!!!!!!!! (1) Byłam w Olsenie po raz pierwszy. Znajomi powiedzieli mi,ze tanio można coś... Ola Gorąco polecam!!! (1) Bardzo smacznie i tanio. Świetna atmosfera, czyściutko.( najlepsze pieczone... :) szczera
odp (1) W odpowiedzi na ostan komentarz, korzystam kilka razy w tygodniu z menu... Jędrek Tragedia (1) Jedzenie ... zimne i mało miało to wspólnego z rybą. Obsługa prawie umierała... Sopotek Rewelacja !!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam wszytskim, pycha jedzenie, dorsz grillowany rewelacja, obsługa... Marikka Rybka fast food (1) Zawsze jak jestem w Sopocie przychodzę na zdrową rybkę i w spokoju skorzystać... kristov ...brak slow (1) wczoraj zamowilam 2 longser i happy lunch na wynos po dojsciu do domu okazalo... spocianka Jest ok, ale jeszcze dużo do poprawienia! (1) Jedzenie jest generalnie bardzo dobre, lokal też, ceny są takie sobie, ale... Tommi smaczne:) (1) Oceniamy fast food i nie należy o tym zapominać:) Miejsce ładne, schludne,... studentka z pobliskiego akademik burdel na kółkach (1) Obsługa rewelacyjna i tylko tyle z pozytywnych rzeczy. Na sali syf , pod... gość super super (1) Super fajny lokal polecam wszystkim. z*******y maja nowy produkt - kebab.... xxx bardzo miła obsługa (1) Tak jak w tytule - bardzo miła obsługa. Jedzenie - ok, ale też uważam, ze za... pandamonium przede wszystkim TŁUSZCZ... (1) wczoraj jadłem tam z dziewczyną krewetki i kalmary w cieście. dało się zjeść,... johny Tragedia (1) Lokal pod względem wyglądu OK, obsługa też OK (choc bez rewelacji), ale... P Pamela - opinia (1) Byłam po raz pierwszy,więc jeszcze podejmę kolejne próby, ale po pierwszym... Pamela mogło być lepiej (1) PLUSY - niektóre propozycje godne uwagi np: long za 2,99. MINUSY - obsługa... balas bardzo fajny lokal, kiepskie jedzenie (1) Zacznijmy od pozytywów. Lokal bardzo duży, czysty, przyjemnie urządzony.... lord wejder Co z wami nie tak? (1) rozbawilo mnie Pan ktory zaznaczyl w rubryce ze byl w owym lokalu na... Endymion byli stali klienci (1) Z usług Olsena w Gdyni korzystam dość czesto wraz z męzem, jawsze byliśmy... byli klienci