Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Bardzo polecam! (1) Za każdym razem wiem, gdzie się udać ze szwankującym telefonem; usługa... Ula Profesjonalnie i szybko (1) Mogę polecić usługi firmy art gsm. miałem do zrobienia wymianę portu USB w... Kuba Idealny serwis do naprawy telefonu (1) Pan Arek podjął się naprawy mojego telefonu, podczas gdy inni "fachowcy"... Łukasz
Zdzisław P. - opinia (1) Bardzo szybka naprawa (dotyk i głośnik) miła obsługa i cena przystępna. Pełen... Zdzisław P. Galaxy S6 znów śmiga!!! (1) Staruszek Samsung galaxy s6 wcześniej naprawiany przez nieudaczników trafił w... Radosław polecam (1) Szybka naprawa, miła obsługa, dobra cena. Polecam Ania Telefon uratowany. Polecam! (1) Telefon uratowany. Polecam! Szybko i sprawnie. Kamila Filip - opinia (1) Bardzo sprawna i szybka obsługa i usługa! Polecam! Filip Catalin Nechita - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku oddałem do wymiany przedniego wyświetlacza w... Catalin Nechita Polecam (1) Naprawa wyświetlacza - szybko, profesjonalnie, w rozsądnej cenie. Gorąco... Marcin Niezastąpiony w nagłych awariach! (1) Art Gsm zawsze ratuje mój Iphone i Ipad. Żaden autoryzowany serwis Apple nie... Polecam w 100% (1) Jeśli chodzi o wszelkie uszkodzenia telefonu polecam Art GSM. Ceny... Megan - opinia (1) Zdecydowanie polecam, naprawa od ręki, rozsądna, bez naciągania na... - opinia (1) Ekspresowa i uczciwa naprawa. Polecam. Świetny serwis (1) Szybka i miła obsługa. Telefon naprawiony w ciągu 1,5 godzin. Super. Gorąco... Trauguciarz Polecam!!! (1) Świetna obsługa, niskie ceny w porównaniu do konkurencji, a telefon po... PK Polecam serwis!!! (1) Profesjonalne podejście do klienta. Fachowo, szybko, dobry kontakt. RK Sony Xperia XZ Premium (1) Pan w serwisie prawdziwy magik. W szybkim czasie wymienił mi pęknięty... Krzysztof serdecznie polecam ! (1) Wymiana wyświetlacza w moim roztrzaskanym iphone 7 błyskawiczna. Pomimo braku... Patrycja polecam (1) Rewelacyjna, szybka i fachowa obsługa, przesympatyczny Pan już drugi raz... karolina