Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Usługa na najwyższym poziomie :) (1) Wymiana wyświetlacza w Sony Xperia - profesjonalnie, świetny dobór części,... Agata Profesjonalizm (1) Pełny profesjonalizm. Dobra organizacja, życzliwość i szybka naprawa.... Zbigniew zdecydowanie polecam ! (1) Najlepszy punkt naprawy telefonów w trójmieście. Fachowiec, który naprawi tel... Monika
Jestem pod wrażeniem. (1) Telefon Honor po raz drugi zalany w ciągu miesiąca. Za pierwszym razem obyło... hernanc Świetny serwis (1) Polecam bez żadnego wahania. Korzystałem kilkakrotnie z serwisu smartfonów.... Stanisław Danecki Sony Z3 compact (1) Pan z Art GSM dwa razy uratował mój telefon. Piotr Borowiec Huawei P9 (2) Jestem pozytywnie zaskoczony jak szybko Pan mi wymienił baterię na... Paweł Gorąco polecam (1) Korzystalem po raz pierwszy z uslug Art GSM, ale jesli zdarzy sie iz ponownie... Igor Naprawa xperia z3 (1) Telefon (xperia z3) z koniecznością wymiany przedniego ekranu naprawiony w... AdF naprawa telefonu (1) Polecam Pana który podjął się naprawy telefonu komórkowego - wytłumaczył na... Jan Really great service all around (1) I have visited a few of these cellphone service providers in Gdansk and this... Ralph Polecam! (1) Niezwłoczna naprawa, bardzo przystępne ceny, świetny kontakt z serwisantem,... Kasia Szybko solidnie tanio! (1) Super naprawa, wszystko szybko, dokładnie, kilka razy sprawdzane, ceny bardzo... Karolina Czarodziej nie człowiek (1) Utopiony nowy telefon działający przez 3 dni zanim trafił w ręce Specjalisty,... Magdalena Zdecydowanie polecam ! (1) Udało się uratować mocno zalany telefon.Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Antonina Polecam! (1) Pan poświęcił swój wolny czas na udzielenie mi pomocy, usługa została... Jakub Dobrze, szybko, taniej niz u innych (1) Pan naprawil mi peknieta szybke w samsungu s8 w jeden dzien, za cene o polowe... Moni Naprawa zalanego telefonu (1) Kompletnie zalany telefon, który dodatkowo poleżał mokry - zreanimowany w... Marta Świetny serwis (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Szacunek do klienta i pełne zaangażowanie.... Katarzyna Super sprawnie i profesjonalnie (1) Wymienialem szybke od aparatu w huawei. Naprawa szybka i profesjonalna - nie... Majk