Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Rewelacyjny serwis! (1) Moja Xperia z5 wymagała wymiany szybki, a tablet naprawy gniazda zasilania.... Kasia Bardzo gorąco polecam! (1) Dostałam pękniętą szybę, nie mogłam nawet odebrać telefonu, kiedy zadzwoniłam... Natalia Naprawa zbitej szybki w telefonie (1) Jestem świeżo po odebraniu telefonu i na chwilę obecną jestem bardzo... Paula
Wymiana wyswietlacza w Htc M8 (2) Właśnie odebraliśmy HTC M8 z art gsm. Jak nowy. Cena bardzo konkurencyjna.... Rafal Doskonałość (1) Telefon po kolizji komunikacyjnej, ale Fachowiec sprawnie i rzeczowo się nim... BB Art GSM (1) Tak naprawdę wszystko już zostało napisane w poprzednich opiniach.Pełen... Sony Xperia z1 compact Bardzo polecam (1) Chcialabym polecić wszystkim Art-gsm wymiana ekranu nawigacji oraz wymiana... Katarzyna i Lukas Polecam! (1) Dzisiaj oddałam telefon do wymiany wyświetlacza, po dwóch godzinach był... Katarzyna Naprawa aparatu w Sony Xperia m4 (1) Serdecznie polecam ten serwis! Mój aparat w telefonie zaczął znów działać :D,... Agnieszka Najlepsi. Kropka. (1) Z całego Trójmiasta jedynie tu nie widziano problemu w naprawie mego telefonu... Beata.Zet Zalany telefon (1) Szybka realizacja, dobra obsluga- moge szczerze polecic! Pewu Błyskawiczna wymiana (1) baterii w telefonie xperia z1, w ciągu 50 minut telefon był gotowy do... Chrostek Szybko, sprawnie, rzeczowo (1) Wymiana baterii w telefonie Sony Z1 - szybko i za rozsądną cenę. Polecam. hippi Szybko i profesjonalnie (1) Zdecydowanie polecam Art GSM. Usługa przeprowadzona błyskawicznie - w innych... Kamila Xiaomi Mi4 uratowany (1) Jestem MEGA ZADOWOLONY dziękuję Panu za uratowanie moich zdjęć z wakacji:)... Piotr zalany iphone5s (1) Rewelacja! Blyskawiczna naprawa, dziala lepiej niz przed zalaniem (odpukac!).... Maja S. Zdecydowanie polecam (1) Wymiana baterii w Sony Xperia Z1 Compact trwała raptem 20 min. Telefon działa... Marta Najlepszy salon w 3miescie ! (1) Naprawa wykonana blyskawicznie na miejscu od reki, profesjonalnie i co... Karramba Szybko i solidnie (1) W wyborze serwisu kierowałam się głównie dobrymi opiniami, a przystepna cena... Atina bateria Sony Xperia Z (1) Szybka i sprawna wymiana baterii w Sony Xperia Z. Pan potrafił dokładnie... Zuzia i Rafał