Art GSM

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/12

Naprawa aparatu w Sony Xperia m4 (1) Serdecznie polecam ten serwis! Mój aparat w telefonie zaczął znów działać :D,... Agnieszka Najlepsi. Kropka. (1) Z całego Trójmiasta jedynie tu nie widziano problemu w naprawie mego telefonu... Beata.Zet Zalany telefon (1) Szybka realizacja, dobra obsluga- moge szczerze polecic! Pewu
Błyskawiczna wymiana (1) baterii w telefonie xperia z1, w ciągu 50 minut telefon był gotowy do... Chrostek Szybko, sprawnie, rzeczowo (1) Wymiana baterii w telefonie Sony Z1 - szybko i za rozsądną cenę. Polecam. hippi Szybko i profesjonalnie (1) Zdecydowanie polecam Art GSM. Usługa przeprowadzona błyskawicznie - w innych... Kamila Xiaomi Mi4 uratowany (1) Jestem MEGA ZADOWOLONY dziękuję Panu za uratowanie moich zdjęć z wakacji:)... Piotr zalany iphone5s (1) Rewelacja! Blyskawiczna naprawa, dziala lepiej niz przed zalaniem (odpukac!).... Maja S. Zdecydowanie polecam (1) Wymiana baterii w Sony Xperia Z1 Compact trwała raptem 20 min. Telefon działa... Marta Najlepszy salon w 3miescie ! (1) Naprawa wykonana blyskawicznie na miejscu od reki, profesjonalnie i co... Karramba Szybko i solidnie (1) W wyborze serwisu kierowałam się głównie dobrymi opiniami, a przystepna cena... Atina bateria Sony Xperia Z (1) Szybka i sprawna wymiana baterii w Sony Xperia Z. Pan potrafił dokładnie... Zuzia i Rafał rewelacja. naprawa lumia930 (1) Rewelacja. Szybka I profesjonalna naprawa lumia 930. Super kontakt z... karol Ocena wymiany wyswietlacza w huawei P9 lite 2017 (2) Wystawiam najwyższa ocenę za usługę wymiany wyświetlacza w telefonie. Usługa... Lukaszeto Prawdziwy fachowiec! (1) Jechalem do Pana z moim Samsungiem S7 Edge bez przekonania , ze cos sie da... Jurek K Szybko i profesjonalnie (1) Duże obłożenie, więc polecam umówić się telefonicznie. Wymiana baterii, Sony... Marek Zadowolony uzytkownik LG G2 (1) Na dniach w ART GSM miałem możliwość wymiany pęknietej szybki w moim LG G2.... Karol Szybko, sprawnie, solidnie - tylko polecac!!! (1) Pelny profesjonalizm, jakość usługi na najwyższym poziomie - nie trzeba nic... Grzegorz Naprawa P9 lite (1) Jestem zadowolony z serwisu. Telefon szybko naprawiony, po zalaniu własnym... Kamil Wymiana wyświetlacza w Sony Xperia Z3 Compact (1) Wymiana wyświetlacza oraz tylnego szkła tego samego dnia w ciągu dwóch... Filip